Evde doğal yollarla ekonomik vücut peelingi yapma

evde vücut peelingi yapma
evde vücut peelingi yapma

Evde Ekonomik Vücut Peelingi Nasıl Yapılır? Birçok insanın isteklerinden birisi olan pürüzsüz cilt için, birçok marka peeling ürünleri üretiyor. Bu tür makyaj ve kişisel bakım ürünlerinin oldukça yüksek fiyatlara ulaşması ve organik olup olmadığının bilinmemesi birçok kişinin Evde Ekonomik Vücut Peelingi Nasıl Yaparım? sorusunu sormaya neden oluyor.

VÜCUT PEELİNGİ ÖNEMLİ BİR BAKIMDIR

Pürüzsüz ve bir o kadar ışıltılı cilde sahip olmayı hangimiz istemeyiz ki? Sağlıklı bir cilt için en önemli bakımlardan birisi ölü derileri vücuttan uzaklaştırmaktır.

Ölü derilerin vücuttan uzaklaştırılması cildin derinlemesine temizlenmesine ve yeni oluşan derinin daha sağlıklı bir şekilde yaşamasına devam eder.

Vücudunuza uygulayacağınız peeling uygulaması ve ürünleri ölü hücrelerden arınmaya, vücudun nem dengesini sağlamasına ve derinin korunmasıyla birlikte derinin yenilenmesine çokça yardımcı olur.

Bu sebeple vücut bakımı için peeling ürünleri ve uygulamasına değer verilmeli ve düzenli olarak uygulanmalıdır.

VÜCUT BAKIMI İHMAL EDİLMEMELİ

Vücut bakımınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Vücudunuza yapacağınız bakımlar ilerleyen yaşlarda sizlere birçok avantaj sunacaktır. Bununla birlikte peeling uygulamaları cildinizde oluşacak kırışıklıkları en aza indirecektir.

Tüm bunların yanı sıra sizlere peeling uygulaması nasıl yapılmalı ve evde ekonomik olarak vücut peeling ürünü nasıl oluşturabiliriz. Bunlardan söz edeceğiz. Evinizde ekonomik bir şekilde hazırlayacağınız birçok peeling ürünü mevcut.

Evde hazırlayacağınız en etkili peeling ise Hindistancevizi yağı içeren karışımlar olacaktır. Elbette Hindistancevizi yağı ile peeling karşımı hazırlarken dikkat edilmesi iki husus var. Bunlardan birincisi Hindistancevizi yağının soğukpress olması, ikinci husus ise kullanacağınız yağın organik olmasıdır.

EVDE EKONOMİK PEELİNG HAZIRLAMA

Evde ekonomik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu peeling, hem kolay bir şekilde hazırlanabiliyor hem de oldukça ucuza mal olacaktır. Bu peeling karışımını haftalık olarak veya aylık olarak vücut peelingi rutininize ekleyebilirsiniz.

Öncelikle bir kabın içerisine bir su bardağının çeyreği kadar Hindistancevizi yağı ekleyin, daha sonrasında yarım bardak kadar esmer şeker ekleyin ve ardından 1 limon veya birkaç damla organik limon yağını karıştırın. Hazırlamış olduğunuz peelingin kıvamının sulu olmasını istiyorsanız limon yağı veya limon suyunu arttırabilirsiniz.

VÜCUT PEELİNGİ UYGULANMAYA HAZIR

Hazırlamış olduğunuz peelingi bir krem sürer gibi cildinize uygulayın daha sonrasında ortalama olarak 10 dakika kadar cildinizde beklettiğiniz peelingi bol su ile durulayın.

Sare Türk / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Evde doğal yollarla ekonomik vücut peelingi yapma
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!