Huysuz Virjin 87 yaşında aramızdan ayrıldı..

seyfi dursunoglu
seyfi dursunoglu

Son dakika.. Huysuz Virjin karakteri ile hafızalarda kazınan, oldukça eğlenceli programlar yaparak bir döneme damga vuran Seyfi Dursunoğlu 4 gün önce kaldırıldığı hastanede tedavi gördüğü esnada vefat etti.

CESEDİMİ KADAVRA OLARAK BAĞIŞLADIM

Ölüm tarihi kayıtlara 17 Temmuz 2020, saat 20:00 olarak geçen usta oyuncunun ölüm haberi sanat camiasında birçok kişinin üzülmesine neden oldu. Yıllar önce Nazlı Ilıcak ile yaptığı bir röportajda “öldüğüm zaman cesedimin kadavra olarak kullanılmak üzere bağışladım” ifadelerini söylerken konuşmakta zorlandığı videosu günün en çok paylaşılan videosu oldu.

Böbrek yetmezliği nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırılan Seyfi Dursunoğlu, durumunun ağırlaşması üzerine solunum yetmezliği ve çoklu organ sorunu nedeniyle yoğun bakıma alındı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Huysuz Virjin lakabıyla bilinen Seyfi Dursunoğlu ile alakalı birçok ünlü instagram hesabından ünlü sunucunun fotoğrafıyla birlikte üzgün olduklarını ifade eden mesajlar paylaştı.

SEYFİ DURSUNOĞLU KİMDİR?

Aslen Trabzon’lu olan seyfi dursunoğlu 1 Ekim 1932 yılında doğdu. Şarkı hafızası çok iyi olan seyfi dursunoğlu aynı zamanda sunuculuk da yaparak 70’lerden 2000’lere kadar eğlence sektöründe huysuz virjin karakteri ile tanınmıştır.

Yakup Kaplan / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Huysuz Virjin 87 yaşında aramızdan ayrıldı..
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!