Demet Şener İstanbul ürünleri satışa başladı

demet şener istanbul elbise modelleri
demet şener istanbul elbise modelleri

Demet Şener’in kendi adıyla markalaştırdığı Demet Şener İstanbul’a ait birçok ürün HepsiBurada internet sitesinde satışa başladı. Konuyla ilgili olarak Hepsiburada.com’dan Mutlu Erturan koronavirüs dolayısıyla yaşadığımız zorlu süreci kastederek böylesi bir zamanda kadın girişimcilerin yanında olduklarını belirtti.

‘DEMET ŞENER İSTANBUL’ MARKA OLDU

Demet Şener İstanbul ürünleri
Demet Şener İstanbul ürünleri

Kadın girişimcilerin daha cesur bir şekilde ticarete girmelerini tavsiye eden Mutlu Erturan, her koşulda kadın girişimcilerin yanında olduklarını ve Demet Şener’in birçok kadına ilham vereceğini düşündüğünü söyledi. Sürekli kadın girişimcilerin hikayelerini duyduklarını ve onların yanında olmaktan firma olarak mutluluk duyduklarını ve daha çok kadının başarılı olabilmesi için platformlarına beklediklerini ifade etti.

25 YILLIK TECRÜBE YATIYOR

Demet Şener Küpeli, kendi markasının oluşumuyla alakalı bu hemen olan bir şey değildir. Bunun arkasında 25 yıllık moda ve tekstil tecrübesinin yattığını belirtti. Bugüne kadar edindiği tecrübe, kendisine has tarzının insanlarda bir karşılığı olduğunu düşünen Demet Şener, kendi markasını oluşturarak online ticarete başladı.

“Bu markanın hikayesi, 25 yıllık moda, marka ve tekstil alanındaki iş tecrübemin ardından, bugüne kadar oluşturduğum tarzın insanlarda bir karşılığı olduğunu görmemle başladı. Demet Şener İstanbul markasının ilk koleksiyonlarını hazırlarken, kendime hep bu ürünleri kadınlar hem iş hayatlarında hem de sosyal yaşantılarında büyük bir güven ve rahatlıkla giyebilirler mi diye sordum.”

AMACIM TÜRK KADININA ÖZGÜVEN VERMEKTİR

Şimdilik hepsiburada.com’da mağazası bulunan Demet Şener Küpeli, ilerleyen zamanlarda koleksiyonlarını arttırarak başka platformlarda da ürünlerini satmaya devam edecektir. Amacının önce Türkiye’de güçlü bir marka olmak sonrasında da dünyaya açılmak olduğunu söyleyen Demet Şener, Türk kadınına özgüven vermek istediğini ifade ett.

YAKUP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Demet Şener İstanbul ürünleri satışa başladı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!