Yalova Terma City ‘güvenli turizm sertifikası’ alarak hizmete başladı

yalova terma city termal otel guvenli turizm sertifikasi
yalova terma city termal otel

Yalova Terma City adındaki termal otel, Yalova’da 8 Haziran 2020’den itibaren hizmet vermeye başladı. Şirket güvenli hizmet serfitikası alarak müşterileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını çeşitli sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

İşletme müdür Mustafa Hüğül, konuyla alakalı bir açıklama yaparak koronavirüs nedeniyle otelin baştan sonra hazır hale getirildiğini, müşterilerin gönül rahatlığıyla oteli ziyaret edebileceklerini söyledi.

GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI ALINDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın denetimleri ile devam eden süreçte otelde koronavirüs sürecinden bu yana tüm önlem ve tedbirlerin alındığı, sağlıklı turizm belgelendirme programına katılıp, bütün denetimlerden geçtikleri ifade edildi. Bu nedenle Mustafa Hüğül termal oteli kullanmak isteyen misafirleri için şu ifadeleri kullandı:

Misafirlerimizi ağırlamaya hazır olduğumuzu bildirmek isterim. Ayrıca sertifikada görüldüğü gibi karekod sistemiyle tüm müşteriler otelimizin denetim geçmişini şeffaf olarak görebilecek’’ diye konuştu.

OTELDE SIKI TEDBİRLER ALINDI

Otele ilk girdiğiniz andan itibaren kimseye temas etmeden ateş ölçümü yapılmaktadır. Eğer misafirler talep ederlerse otelde hem maske hem de eldiven stokları bulunuyor. Ayrıca otelde kalmak isteyen misafirlerden yazılı olarak son 2 hafta kaldıkları noktaların, koronavirüs geçirip geçirmediklerini beyan eden belge ve kronik rahatsızlıklarının olup olmadığını gösteren rapoları sunmaları gerekmektedir.

Ayrıca toplu alanlarda da sosyal mesafeye uygun yerleşimler yapıldı, yer işaretleri ve uyarıcılar her noktaya yerleştirildi. Otelde çalışan bütün personele sosyal mesafe ve hijyen konusunda eğitimlerin de verildiğini ifade eden Mustafa Hüğül odalarda ve kapalı bölümlerdeki camarın, kullanıma açık yerlerin günlük temizleneceğini ifade etti.

TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER ALINDI

Yine hijyen noktasında dikkatli olduklarını belirten Hüğün odalarda kullanılan malzemelerin tek kullanımlık olduğunu bu nedenle ihtiyaç duyulduğunda sürkeli değiştirilebilecek malzemelerin hazır bulunduğunu söyledi.

Kısacası otelde virüsün yayılmasını engelleyecek bütün tedbirler alındı. Çarşaflardan havlulara kadar bütün malzemeler tek kullanımlık olup, tekrardan yıkanması veya sterile edilmesi söz konusu değildir. Bütün tedbirleri alan termal otel yönetimi şimdi müşterilerini ağırlamak için bekliyor.

YAKUP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Yalova Terma City ‘güvenli turizm sertifikası’ alarak hizmete başladı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!