Afiyet Ver kampanyası için şimdiden 70 bin sipariş verildi

Mansur Yavaş afiyet ver 4 milyon tl bağış
Mansur Yavaş

Mansur Yavaş’ın başlattığı ‘Afiyet Ver’ kampanyası için 3 gün içerisinde 70 bin et siparişi verildi. Kurban Bayramı öncesinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın başlattığı ‘ihtiyaç sahibi ailelere yardım’ kampanyasına 3 gün içerisinde rekor yardım yapıldı.

3 GÜNDE 6 BUÇUK MİLYONLUK SİPARİŞ

Mansur Yavaş’ın 3 gün önce başlattığı kampanya sosyal medyada kısa sürede yayılınca, büyük ilgi gördü. Kurban Bayramı’nda et alamayacak, kurban kesemeyecek olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere toplanan yardımlar 3 gün içerisinde 4 milyon TL’ye ulaştı.

Benzer durum İstanbul’da da yaşanıyor. İstanbul’da İBB’nin başlattığı Askıda Kurban kampanyası için toplamda 6 buçuk milyondan fazla yardım toplandı. Yapılan bağışlar sadece Ankara’dan veya İstanbul’dan değil. Türkiye geneli, 81 ilimizden bu hayır ve gönüllülük işinde ben de varım diyen herkes online olarak ödemelerini yapabiliyor, siparişlerini geçebiliyorlar.

afiyet ver et fiyatları
afiyet ver et fiyatları

Kıyma et veya kavurma et olarak bağış yapılabilirken en düşük paket 27 buçuk TL, en yüksek paket ise 65 TL’den satılıyor. En çok yardımın yapıldığı il Ankara olurken, ikinci sırada İstanbul ve üçüncü sırada ise İzmir yer alıyor.

MANSUR YAVAŞ: SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Konuyla alakalı olarak Mansur Yavaş bir video ile kampanya hakkında konuştu. 72 saat içerisinde 4 milyon TL yardımın yapıldığı kampanya ile alakalı dayanışmanın devam ettiğini söyleyen Mansur Yavaş, herkese sonsuz teşekkür etti.

OSMAN YILDIZ / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Afiyet Ver kampanyası için şimdiden 70 bin sipariş verildi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!