Mavi su ne kadar sürede etki eder? Mavi su şikayetleri

Jodd haber son dakika
Jodd haber son dakika

Mavi su, son zamanların en popüler saç çıkaran ürünlerinden biri olarak çok merak ediliyor. Türkiye’de çoğu kişi saç dökülmesi konusundan muzdarip olduğundan dolayı çareyi doğal yöntemlerde arıyorlar. Zannedersem saç dökülmesi olayını kafasına takıp da sarımsak, soğan ve benzeri kürleri denemeyen kimse yoktur.

İşe yarıyor mu? Kesinlikle hayır. Birçok kişi psikolojik olarak saçlarının çıktığını düşünüyor olsa da böyle birşey maalesef olmuyor. Son zamanlarda ise saç çıkardığı iddia edilen bitkisel ürünlerin sayısında ciddi artış yaşandı.

Zigavus, Blue Hair, fındık yağı, argan şampuanı, mavi su vs.. Bunların hepsi internette halen satışı yapılan ürünlerdir. Geçtiğimiz gün sağlık bakanlığı yaptığı bitkisel ürünler denetiminde saç çıkaran mavi suyu yasaklı ürünler arasına girdi. Burada mavi su diye satışı yapılan, mavi su adı altında farklı markaların olduğunu unutmamak gerekiyor.

Her neyse.. Konumuza dönecek olursak mavi su saç çıkaran ürünler ne kadar sürede etki eder sorusuna cevap verelim. Normalde, sağlıklı bir insan düzenli olarak kullandığı zaman 1 ay sonrasında etkisini görmeye başlamaktadır. Bu noktada %100 olumlu sonuç beklemenin doğru olmadığını hatırlatmak istiyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> MAVİ SU KULLANICI YORUMLARI

Bu arada daha önce sizler için mavi su kullananlar başlığıyla bir haber yayınlamış. Birçok kişi bu haber altında mavi su ile alakalı yorumları & şikayetleri paylaşmışlardı. Dilerseniz insanların ürün hakkında neler düşündüğünü öğrenmek için mavi su kullanıcı yorumları bağlantısına tıklayabilirsiniz.

YAKUP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Mavi su ne kadar sürede etki eder? Mavi su şikayetleri
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!