Yonca Evcimik icralık haberleri ile alakalı açıklama yaptı

yonca evcimik icra haberleri
yonca evcimik icra haberleri

Bugün bazı yayın organlarında Yonca Evcimik’in kredi çektiği gerekçesiyle icralık olduğuna dair bazı haberler çıktı.  Çıkan haberlerde özetle özel bir bankadan borç para aldığı, zamanında ödeyemediği ve bunun sonucunda bankanın da Yonca Evcimik’i icraya verdiği ifade ediliyordu.

Günaydın’da yer alan Dilek Yaman’ın haberine göre; Yonca Evcimik, özel bir bankadan 1 milyon liralık kredi çekmiş. Borcunun taksitlerini ödeyemediği için banka kendisine ilk etapta borcunu ödemesi için ihtarname göndermiş. Banka ihtarname gönderilmesine rağmen borcunu ödemeyen Yonca Evcimik’i icraya vererek, borcunu hukuki yollarla karşılamak istedi.

Kredi çektiği zaman Kadıköy’de bulunan evini ipotek olarak gösteren Evcimik’in evi borcunun karşılanması için satışa çıkarıldı. Konuyla alakalı olarak Yonca Evcimik instagram hesabından yaptığı bir açıklamada “Evimden olmuşum.. ama bundan haberim yok” ifadelerini kullandı. Yonca Evcimik’in avukatı Ayşegül Mermer’i de etiketleyerek paylaştığı mesajın tamamı şu şekilde:

Sabah uyandım bir baktım haberlerde ben! Evimden olmuşum. Ama bundan benim haberim yok? İnsanlar pandemi ile uğraşırken , çözülmesi gereken onca sorun varken , böyle ‘asılsız’ , aslı astarı olmayan haciz haberleri ile gündemi meşgul etmesek mi acaba? Her şeyi geçtim keşke bunu haber yapmadan önce beni arayıp doğruluk payı var mı diye sorsaymışsınız.

EVİN DEĞERİ 3 BULÇUK MİLYON TL

Kadıköy’de bulunan lüks evin değerinin anlaşılması ve bankanın asıl alacak miktarıyla birlikte banka masraflarının da karşılanması için evin değeri araştırıldı. Bilirkişi mevcut mülk için 3 buçuk milyon liralık değer biçti.

Konuyla alakalı olarak Avukat Ayşegül Mermer ise kamuoyuna şu açıklamayı yaparak olayın yanlış anlaşıldığını söyledi.

Yonca evcimik kredi borcu haberleri basın açıklaması
Yonca evcimik kredi borcu haberleri basın açıklaması

ZEYNEP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Yonca Evcimik icralık haberleri ile alakalı açıklama yaptı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!