Tutunamayanlar dizisi ekip olarak tatile çıktı!

tutunamayanlar oyuncuları tatilde
tutunamayanlar oyuncuları tatilde

Koronavirüs önlemleri kapsamında TRT1’de yayınlanan Tutunamayanlar da sezon finali yapan diziler arasında yerini almıştı. Sezon finali yapan dizinin oyuncuları böylece boşa çıkmış oldular ve hep beraber tatile çıktılar. Bodrum’da görüntülenen Doğu Demirkol, Yeliz Kuvancı Hande Hatipoğlu uzun süre kendi aralarında sohbet ettiler. Bu görüntüler sonrasında sevimli ekibin dizisi de sosyal medyada konuşulanlar arasında yerini aldı.

TRT1 ekranlarında seyirci ile buluşan ve başrolünde başarılı oyuncu Doğu Demirkol’un olduğu Tutunamayanlar dizisi absürt komedi türündeki sevilen ve tutulan dizilerden bir tanesi idi. Dizinin sezon finali yapmasını fırsat bilen ekip sette kurdukları arkadaşlığa da güvenerek Bodrum tatiline gittiler ve çok eğlendiklerini anlayabileceğimiz görüntülere imza attılar. Bu görüntüler TRT1’in Tutunamayanlar dizisi ile ilgili konuşulmasına ve pek çok farklı sorunun (nerede çekildiği gibi) da gündeme gelmesine sebep oldu.

Tutunamayanlar dizisi 7 Ocak 2020’de ilk kez seyirci ile buluşmuştu. Bu dizinin senaryosunu Mustafa Karataş ile Osman Nail Doğan üstlenirken oyuncu kadrosunda ise biraz önce saydığımız isimlerin yanında Zafer Algöz, Ece Çeşmioğlu, Asuman Dabak, Barış Yıldız ve Sahra Kübra Gümüş gibi başarılı isimler de yer alıyor. Ayrıca dizi ile Tutunamayanlar kitabının bağlantısı da sosyal medyada Tutunamayanlar dizisi seyircisi tarafından konuşulan konular arasında yerini alıyor.

Tutunamayanlar Dizisinin Konusu Nedir?

Dizi absürt komedi olmakla birlikte ülkemizce sevilen aşk konusunu da ele almayı ihmal etmiyor. Çalışmayı sevmeyen bir karakteri canlandıran Doğu Demirkol arkadaşlarının ve ailesinin zoru ile iş görüşmesine gider ve orada aşık olur. Konunun bu şekilde ilerlediği ve ikilinin maceralarının anlatıldığı dizide pek çok eğlenceli sahne de yer almaktadır.

Tutunamayanlar Dizisinin Çekildiği Yer Neresi?

Tutunamayanlar dizisi İstanbul’da çekilmekte. Özellikle bir mekan ya da semt belirtmemiz gerekirse bu isim Beykoz’a bağlı olan Gümüşsuyu ile Yalıköy Mahalleleri olacaktır. İstanbul’un birçok sokağı ise film arasında yerini bulmakta, seyirci ile karşılaşmakta.

SARE TÜRK / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Tutunamayanlar dizisi ekip olarak tatile çıktı!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!