Dadaş Aras’ı bıçaklayan Muhammed Enes Uysal kimdir?

muhammed enes uysal kimdir
muhammed enes uysal kimdir

Twitter’da #muhammedenesuysaltutuklansın etiketiyle bir anda gündeme oturan Muhammed Enes Uysal kimdir? Henüz kimin oğludur bilinmiyor olsa da Dadaş Aras’a küfürler söyledikten sonra 5 yerinden bıçaklayarak, olay yerinden kaçtı.

İddia edildiğine göre Çakar (polis ışıkları) takılı siyah bir minibüsün sirenlerini çalarak Dadaş Aras’ı sıkıştırdığı ve sonrasında aracının önünü keserek küfürler savurdu. Sonrasında büyüyen tartışma sonucunda Dadaş Aras’ı 5 yerinden bıçaklayarak, hastanelik eden Muhammed Enes Uysal, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Çevredeki vatandaşların polisi ve ambulansı aramasıyla hastaneye kaldırılan Dadaş Aras’ın tedavisi devam ederken, yaşadığı olayları şu sözlerle dile getirdi.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

“Arkamdan çakarı olan bir araç korna ve sirenleri çalarak beni sıkıştırmaya başladı. Benin aracım 7 metrelik uzun bir araç. Akan trafikte istediğim zaman sağa sola kayarak, yol açamıyorum. Ben de bakan konvoyu zannederek biraz daha hızlanarak yol vermek istedim. Sonra önüme geçerek yolumu kesen siyah araçtan inen şahıs bana doğru gelerek küfürler söylemeye başladı. Polis olduğunu iddia eden bu şahıs ehliyetimi isteyince ben de kimliğini göstermesini istedim.”

muhammed enes uysal resimleri
muhammed enes uysal resimleri

OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Dadaş Aras’ın babası İmdat Aras da bu konunun peşini bırakmayacaklarını, Muhammed Enes Uysal’ın tutuklanarak yargılanmasını, cezasını çekmesini istedi. Bugün benim oğluma bunu yapanlar yarın başkalarının da çocuklarına yapar diyerek olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Muhammed Enes Uysal Kimdir?

Babasının zengin bir iş adamı olduğu iddia edilen Muhammed Enes Uysal ile alakalı maalesef kesin bilgiler bulunmuyor.  Daha önce hakkında 6 farklı suçtan sabıkası bulunan Muhammed Enes Uysal, babasının evinde ve iş yerinde yapılan aramalarda bulunamadı. Hakkında yurtdışına çıkma yasağı çıkarılarak, ülkeden kaçmasına engel olundu. Polis her yerde kaçak firariyi arıyor.

OSMAN YILDIZ / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Dadaş Aras’ı bıçaklayan Muhammed Enes Uysal kimdir?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!