Sen çal kapımı dizisi bitiyor mu? Neden final yapıyor?

Sen çal kapımı bitiyor mu? Neden final yapıyor?
Sen çal kapımı bitiyor mu? Neden final yapıyor?

Başrol oyuncularının Hande Erçel ve Kerem Bürsin olduğu sen çal kapımı dizisi ile alakalı geçtiğimiz gün final yapacağı ile alakalı iddialar ortaya atıldı. Sosyal medyada çokça konuşulan bu konuyla alakalı insanlar sen çal kapımı bitiyor mu? neden final yapıyor? diye soruların cevaplarını aramaya başladılar.

Yazın sıcak günlerinde koronavirüsten bunalan insanların en büyük eğlencelerinden biri de dizi veya film seyretmekti. Güncel dizilerden sen çal kapımı, eğlenceli konusu ve oyuncu kadrosu ile beğenilmişti. Dizinin reklamını yapmak için büyük çabalar sarfedilmiş, Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in öpüşme sahnesi ise sosyal medyada en çok konuşulan konulardan olmuştu.

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI

Fakat ne oldu ne bitti anlamadık. Şu sıralar FOX’un en beğenilen dizilerinden olan sen çal kapımı dizisi final yapacak diye konuşuluyor. Gerekçesi ne olabilir diye araştırdık ve maalesef birçok dizinin final yapmasına neden olan reyting sonuçları olduğunu gördük.  Henüz ortada kesin bilgi olmasa da sosyal medyada sen çal kapımı final yapacak iddialarının bu nedenle olacağını düşünüyoruz.

Zaten çarşamba günleri ekrana gelen dizinin cumartesi gününe kaydırılması da reytinglerdeki düşüşten dolayıdır. TV sahipleri kendi çarklarının dönmesi ile ilgilendiğinden dolayı projelerde kimlerin oynadığı yahut daha önce ne kadar emek verdiği pek umurlarında olmuyor.

Kerem Bürsin ile Demet Özdemir Sevgili mi? Herkes Bunu Merak Ediyor

Umarız sen çal kapımı dizisi erken final yapmak zorunda kalmaz ancak görünen o ki bu dizi de reytinglerde elde ettiği düşüşten dolayı biterek, oyuncularının başka projeleri yönlenmesi gerekecektir. Siz neler düşünüyorsunuz?

Murat Kaplan / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Sen çal kapımı dizisi bitiyor mu? Neden final yapıyor?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!