45 günde 21 kilo veren ünlü oyuncu: Çok mutluyum!

Feyza Civelek nasıl kilo verdi?
Feyza Civelek nasıl kilo verdi?

Kahve aldıktan sonra magazinci arkadaşlarla sohbet etmeye başlayan Feyza Civelek 1 buçuk ayda tam 21 kilo verdiğini ve bu durumdan çok mutlu olduğunu belirtti.

Oyunculuk kariyeri Acemi Cadı dizisi ile başlayan Feyza Civelek daha sonraları Sihirli Annem, Kavak Yelleri, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Bir Umut Yeter gibi dizilerde de rol alarak milyonlara kendini sevdirdi.

Feyza Civelek nasıl kilo verdi?

Feyza Civelek kaç kilo verdi?
Feyza Civelek kaç kilo verdi sorusunu merak eden kullanıcılar genç oyuncunun 21 kilo verdiğini duyunca şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Kilolu haliyle de beğenilen güzel oyuncu 45 gün gibi bir sürede 21 kilodan kurtularak bambaşka biri haline dönüştü. Magazincilere tüp mide ameliyatı geçirmediğini, tamamen doğal yollarla ve spor yaparak zayıfladığını söyleyen 26 yaşındaki başarılı oyuncu istemek başarmanın yarısıdır diyerek takipçilerine de destek verdi.

Kilo verdikten sonra insanların ilk bakışta tanımadıklarını sonradan ikinci defa baktıklarında tanıyabildiklerini belirten Feyza Civelek bu durumdan oldukça memnun olduğunu belirtti.

Feyza Civelek’in zayıflamış hali

Feyza Civelek nasıL zayıfladı
Feyza Civelek nasıL zayıfladı

Kilolu haliyle pek fazla teklif almadığını belirten genç oyuncu 21 kilo verdikten sonra dizilerden ve filmlerden daha çok teklif almaya başladığını fakat ilerleyen zamanlarda rolü gereği kilo almak gerekirse bunu da seve seve yapacağını söyledi.

Fezya Civelek kaç yaşında?

1995 yılında dünyaya gelen genç oyuncunun en son paylaştığı resimleri ve videoları görmek için buraya (@feyzaacivelek) tıklayarak instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Zeynep Kaplan / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
45 günde 21 kilo veren ünlü oyuncu: Çok mutluyum!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!