YKS Başvuru tarihleri uzatıldı, ücreti arttırıldı

yks 2020 basvuru ucreti
yks 2020 basvuru ucreti

2020 yılında liseyi bitirip de üniversiteye girmek isteyen veya daha önce liseyi bitirmiş olduğu halde sınavı kazanamamış, tekrar denemek isteyenler için süresi geçmiş YKS için ÖSYM tarafından bir açıklama geldi ve sınav başvuru tarihlerinin uzatıldığını, ücretlerin ise normal zamanda yapılandan daha fazla olduğu belirtildi.

YKS 2020 Son Başvuru Tarihi

ÖSYM’nin resmi sınav tarihlerine göre geçtiğimiz hafta YKS başvuruları bitmişti. Fakat her sene olduğu gibi bu sene de ÖSYM, bir şekilde bşavuru yapamamış veya sınava girip girmemekte emin olmayanlar için son başvuru tarihini 18-19 Mart olarak belirledi. Bu tarihlerde bşavuruyu yaptınız yaptınız, yapmazsanız 1 yıl daha beklemek zorunda kalacaksınız.

Fakat yks başvuru ücreti ile alakalı şöyle bir durum var ki 18-19 mart 2020’de başvuru yapacak olan kişiler 105 TL ücret ödemek zorunda kalacaklar. Normalde bankalardan sınav ücretini ödüyordunuz. Bu süre zarfında sadece ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden sınav başvuru ücretini ödemeniz gerekecektir.

YKS Başvuru Ücreti 105 TL

Sınav ücretini ÖSYM’nin aday başvuru sayfasından, e-İŞLEMLER sekmesindeki ÖDEMELER bölümünden kredi kartı veya banka kartı ile yatırılabilecek.2020’de üniversite kazanma şansınızı kaçırmamak için en geç 19 Mart 2020’de sınav ücretini yatırarak, başvurunuzu yapınız.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
YKS Başvuru tarihleri uzatıldı, ücreti arttırıldı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!