Rojbin Erden’in babası aslen nereli?

Rojbin Erden aslen nereli? Kimileri kendisinin Kürt olduğunu iddia ediyor. Bu doğru mu? Yabani dizisinde Asi karakterini canlandıran Rojbin Erden'in babası nerelidir? İşte detaylar...

rojbin erden

Rojbin Erden ile alakalı daha önce detaylı bir biyografi içeriği hazırlamıştık. Bu içeriğimizde ise insanların çokça merak ettiği Rojbin Erden’in babası aslen nereli sorusu ile alakalı biraz bilgi vermek istiyoruz.

Arkadaşlar. Kesin olmayan bilgilere göre ailenin Ağrı’dan Muğla’ya taşındığı iddia ediliyor. Yani Rojbin Erden’in bu bilgiye dayanarak Kürt olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu bilginin doğruluğu teyit edilmemiştir.

Bu konuyla alakalı kendisi de bir açıklama yapmamıştır. O nedenle şimdilik Rojbin Erden’in Türk olduğunu kabul edebiliriz. Zaten Türkiye Cumhuriyeti topraklarında dünyaya gelen herkes Türk olmuyor mu? Etnik kökeni Kürt olabilir ama neticede T.C. kimliği varsa, Türk olarak nitelendiriliyor.

Galiba bu konuya burada nokta koyabiliriz. Sadece aklınızdaki soruları gidermek adına böyle bir konu açmak, bilgilendirmek istedim. Çünkü hiç bir yerde Rojbin’in ailesi veya kendisi ile alakalı Kürt olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır.

16
be_end_m
BEĞENDİM
3
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
4
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
4
_rend_m
İĞRENDİM
8
kizdim
KIZDIM
1
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Rojbin Erden’in babası aslen nereli?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. Ne alaka Kürtse Kürt Türk olarak neden kabul ediyorsunuz bu topraklar Kürtlerin de Türklerinde ikimizde kardeşiz ama bı kurdu türk kabul edebiliriz e nasılda çevirdiniz ayrıca Kürt olabilir ne var bunda neden bu kadar merak ediliyor büssürü Kürt oyuncu var normal olarak🙄

    • Sen ne de diyorsun defne hanım. Kimse kürtlere bir şey demiyor. Kürt de Türk de Türkiye’de Türk vatandaşı olarak geçiyor mu geçmiyor mu? Olay net.

      Cevapla
    • Ya arkadaşım ha Kürt ha türk ne fark eder sizin bu ayırımınız yüzünden bu ülke gelişemez malesef

      Cevapla
  2. Rojbin’in Kürt ya da Türk olmasının hiç bir kıymeti yok. Biz onu her haliyle seviyoruz. Güzelim, yolun açık olsun.

  3. Biz ülkecek adam olmayız. Halen kürt mü türk mü muhabbeti yapıyoruz. Türkiye’de yaşayan Kürt de olsa Arap da olsa Türkiye’yi sever ve Türkiye için canını verir. Hasbel kader Kürt olarak dünyaya gelmiş olması onu ötekeleştirmek için bir neden değildir. Biz Türk olarak dünyaya geldiğimiz için ayrıcalıklı olmuyor ya da seçilmiş olmuyoruz. Bırakın artık Türk mü yoksa Kürt mü muhabbetini.

  4. En az 3000 yıldır bu topraklarda yaşayan dili, etnisitesi, kültürü farklı Eyyübi imparatorluğunun sahipleri ne zamandan beri türk oluyor? Bide bu site de yazıyorsun türk müdür değil midir , git sor bakalım türkiyedeki türklerin % kaçı türk? kürtler hep kürt dü sen ise 100 yıldır kendine türk diyorsun? Şimdi senin gibi devşirilmiş bir insanım kürtlere söz söyleme hakkı var mı?

    • 13 Şubat 2024, 02:29

      Aynen öyle bunlar zorla kürdlere türksünüz diyor kızın adı rojbin roj gün bin gör demektir yani adının anlamı güngördür ailesi yada babası annesini bilmem kürtki ismini rojbin koymuşlar ama hala kalkmışlar zorla kürdleri türkleştiriuolar bütün dünyanın her yerinde biz türküz diye gösteriş yap kürdlerede türk de yok öyle yama aslını inkar eden rabbini inkar edenlerdr kürd olduğundan utanıyorsa ben türküm desinler hiç sorun değil ben açıkçası kendisini beğendim diye 2 3 dür diziye bakıyorum dizinin ek güzeli ismine baktım kürd yani kürdse kürdtür türkse türk neden kıskanıyonuz onu anlamadım

      Cevapla
  5. 19 Ocak 2024, 23:19

    kişileri milliyetleri ve de aidiyetleri dolayısıyla ne büyütelim nede küçültelim size insan olmak yetmiyomu

  6. Bence kesin Kürt bir vatandaşımızdır. İnsanlar bunu çekemiyorlar galiba ama Kürt olmuş ya da Türk olmuş yahut da Arap olmuş ne fark eder ki? Neticede hepimiz bir anadan doğmadık mı? Rojbin Erden gayet güzel, başarılı ve geleceği parlak bir Türkiye vatandaşıdır. Başarılarının devamını dilerim.

    Cevapla
  7. Belli değil nasıl türk tur ne dmek kız Kürt asindan belli rojbin hangi Türk kızina rojbin koyar ve Kürt Türk olarak ta bakmak saçma rabbim bizi tek insan olarak yaratmış ırk ayrımcılığı yapmak için değil lütfen ırkçılık yapmiyalim herkes din kardeşidir Rabbimiz birdir dinimiz birdir etnik köken bahane

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!