Google News Uyumlu Wordpress Haber Temaları 2020

wordpress haber temaları 2020
wordpress haber temaları 2020

Bir haber sitesi oluşturmak için gerekli olan şeylerden bir tanesi de temiz kodlanmış bir yazılım kullanmaktır. Günümüzde hem ucuz olması, hem sürekli güncelleniyor olması nedeniyle Wordpress altyapısı kullanılarak hazırlanmaktadır çoğu siteler. Siz de Google News’e katılarak bu işi profesyonel bir şekilde yapmak istiyorsanız sizler için önerebileceğim birkaç ücretli wordpress haber teması var..

Google news uyumlu wordpress temaları

Öncelikle belirtmeliyim ki bu temaların hiç birinde Türkiye’nin klasik olarak alışageldiği manşet sistemi bulunmamaktadır. Genelde news / magazine olarak listelendiğinden dolayı bu manşet sistemini dilerseniz sizler daha sonra temaya entegre edebilirsiniz. Sizlerle paylaşacağım temaların hepsini bizzat kullanmış biri olarak her hangi birini kullanmanızı rahatlıkla tavsiye ederim.

Zoxpress wordpress haber teması

zoxpress wordpress haber teması
zoxpress wordpress haber teması

Benim favori temalarımdan biridir. Yıllardır MVPThemes ürünlerini kullanırım, çokta faydasını gördüm. Hem tasarım olarak, hem performans olarak gayet iyi olan zoxpress haber teması ile sizler de ister magazin sitesi isterseniz spor haber sitesi veya normal bir blog sitesi oluşturabilirsiniz. Zaman zaman kampanya yapmaktadırlar. Normal satış fiyatı $59 olan bu temayı şuraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Bu arada zoxpress teması yayınlanalı birkaç hafta olmasına rağmen en çok satan ve en çok yorum alan temalar listesine girmiş durumda… Ben $19’a indirimliyken satın almıştım. :)

Jannah wordpress haber teması

jannah wordpress haber teması
jannah wordpress haber teması

Genelde performans açısından iyi olması gereken sitelerde kullandığım güzel temalardan biridir. Önceki teması sahifa ile oldukça güzel işler çıkarmıştım. SEO açısından da oldukça iyi olan jannah teması şu anda $55’a themeforest üzerinden satılmaktadır.  Türkiye’de haber sitelerine daha çok uygun olması hasebiyle haber sitenizde kullanabilirsiniz. Satın almak isteyenler şuraya tıklayarak alabilirler.

Not: Jannah’ın en çok sevdiğim demosu ise default demoasudur. Şuraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Newspaper Wordpress Haber Teması

newspaper wordpress haber teması
newspaper wordpress haber teması

Newspaper’ı ilk sıraya koymama nedenim bazı özelliklerinin kısıtlı olmasıdır. İstediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ama uğraşmanız gerekiyor. Yine de şimdiye kadar yapılmış en iyi temalardan biridir diyebilirim. Bu tema ile zoxpress arasında kalmış olsam, kesinlikle Zoxpress’i kullanırdım. Bu size pek mantıklı gelmeyebilir fakat şimdiye kadar yaptığım işlerde ben bu sonuca vardım.

Bu kesinlikle newspaper teması iyi bir tema değildir anlamına gelmiyor. Kullandım, memnun kaldığım yerler oldu ve bir haber sitesi için kullanacaksanız manşet hariç birçok şeyi bünyesinde barındırmaktadır. Satın almak isterseniz şuraya tıklayarak hem demosuna bakabilir, hem de satın alabilirsiniz.

Newsmax wordpress haber teması

newsmax wordpress haber teması
newsmax wordpress haber teması

Bu temanın newspaper veya jannah temalarından pek farkı bulunmuyor. Tasarım, kodlama ve hız açısından diğer temalarla benzerlik göstermektedir. Zamanında indirime girdiği bir gün satın almıştım ve çok ekmeğini yedim. Video sitesi bile yapmıştım bu temayla. İyi bir haber sitesi yapılabilir. Diğer temalardan bıkanlar için newsmax teması ideal bir tema olabilir. Satış fiyatı $59 olan bu temaya şuraya tıklayarak sahip olabilirsiniz.

Newsmag wordpress haber teması

newsmag wordpress haber teması
newsmag wordpress haber teması

Bu tema da Newspaper temasını yapanlar tarafından hazırlanmış, 10 dolar daha ucuza satılan, newspaper’a nazaran biraz daha dar işlevi olan bir haber temasıdır. Benim gözümde newspaper’dan bir farkı yoktur eğer haber teması yapmak istiyorsanız. Hatta tasarımsal olarak biraz daha dar hatlara sahip olduğundan dolayı newspaper ile newsmag arasında kaldığım zamanlarda bu temayı tercih etmekteyim.

Satış fiyatı $49 olan bu temaya dilerseniz şuraya tıklayarak ulaşabilir, satın alabilirsiniz.

Flex Mag Wordpress Haber Teması

flexmag wordpress haber teması
flexmag wordpress haber teması

Son olarak paylaşağım bir diğer google news uyumlu wordpress haber teması ise yine MVPThemes’e ait olan uzun yıllar boyu değişik sitelerimde kullandığım, memnun kaldığım bir tema olan Flex Mag haber temasıdır. Aslında bu tema da magazin temasıdır fakat ufak değişikliklerle bu temaların hepsini haber temasına dönüştürdüm ve kullandım.

Satış fiyatı zoxpress çıktıktan sonra 10 dolar düşen bu temaya $49’a ulaşmanız mümkündür. SAtın almak ve demoları incelemek için şuraya tıklayabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
1
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Google News Uyumlu Wordpress Haber Temaları 2020
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!