Koronavirüs nedeniyle hepsi resmen kapatıldı

featured

Son dakika haber olarak Bakanlık tarafından duyurulan bu habere göre Kültür ve Turizm bakanlığına bağlı olan tüm kütüphaneler 30 mart 2020’ye kadar kapatılmıştır. Hem tüm kütüphanelerin dezenfekte edilmesi hem de insandan insana bulaşan bu hastalığın yayılmasının önüne geçmek için böyle bir karar alındı.

Türkiye’de gittikçe artan koronavirüs vakalarının önü alınamıyor. Türkiye’nin bir kısmı virüse aldırmazken bir kısmı da marketlerde rafları boşaltmış durumda. Bundan istafede ederek fiyatları arttıran satıcılar hakkında ise iç işleri bakanlığı soruşturma başlatacaktır.

Twitter üzerinden yapılan paylaşıma göre Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından alınan tedbire göre 16 Mart 2020’den 30 Mart 2020’ye kadar 14 günlük bir kapatma olacağı ifade edildi. Kütüphanelerin kapatılmasıyla birlikte yapılacak / planlanmış olan etkinlikler de iptal edilmişti.

Kütüphanelerde çalışan memurlar ile alakalı bir bilgi paylaşılmazken çalışanların işe gidip gitmeyeceği ise merak edilmektedir.

Ayrıca 12 Mart’ta alınan bir başka kararla Devlet Opera ve Balesi genel müdürlüğü, Güzel sanatlar genel müdürlüğü ve Devlet tiyatrolar genel müdürlüğüne bağlı tüm birimlerin 14 Mart ile 30 Mart arası kapatılması kararı alınmıştı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Koronavirüs nedeniyle hepsi resmen kapatıldı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!