Karantina günlerinde bir kere daha izlenecek efsane filmler

Karantina günlerinde izlenecek efsane filmler
Karantina günlerinde izlenecek efsane filmler

Dünya olarak zor zamanlardan geçmekteyiz. Bazı ülkelerde mecburi karantina uygulanırken, bazı yerlerde ise gönüllü olarak evde kalınarak virüsün yayılması engellenmeye çalışıyor.  Bu süre zarfında yapmadığımız / yapamadığımız birçok şeyi yapabiliriz. Bazen kitap okuruz, bazen film izleriz. İşte karantina günlerinde izleyebileceğiniz bir birinden efsane fimler.

Muhtemelen aşağıda paylaştığım filmleri birkaç defa izlemişsinizdir. Zaten bu başlığın amacı da daha önce izlemiş olduğunuz efsane filmleri bir kere daha hatırlatarak, bu karantina günlerinde yeniden izlemektir.

Karantina günlerinde izlenecek filmler

Geleceğe dönüş 1-2-3

Geleceğe dönüş film serisi izle
Geleceğe dönüş film serisi izle

Geleceğe dönüş filminin serisini özellikle de ilk bölümünü abartmadan söyleyebilirim ki belki 20 defa izlemişimdir. Her yıl bir kere bu filmi izler, bizdeki yeşilçam filmlerinde olduğu gibi her izlediğimde keyif alırım. Belki sizler de geleceğe dönüş filmlerini izleyerek, bu süreçte biraz tebessüm edebilirsiniz.

Spenser Kanunları

spenser kanunlari izle
spenser kanunlari izle

Spenser kanunları yeni bir film olsa da muhtemelen sinema severler bu filmi izlemişlerdir. İzlemeyenler için buraya bırakıyorum bu filmi. Filmde aksiyon, komedi ve romantizm yer almaktadır. IMDB’den de iyi bir puan almıştır.

Limit Yok

limitless limit yok izle
limitless limit yok izle

Limit Yok filmini ilk izlediğimde “ohaa! ne biçim filmdi lan bu” dedim kendi kendime. O kadar etkilenmiştim ki aynı gece bir kere daha izledim. Galiba biraz var kafamda. Sonrasında Lucy filmi çıktığında buna benzettim ve ertesi günü açtım bir kere daha izledim. Limit Yok’un konusu ve filmde geçen ürün o kadar gerçekçi yansıtılmıştı ki sonraları nzt48 ve değişik isimlerle zekayı geliştiren, filmdeki gibi kafa açan bir ürün diye tanıttılar. Kim böyle bir hapa sahip olmak istemez ki?

Salgın (2011)

Salgın koronavirüs filmi izle
Salgın koronavirüs filmi izle

Bu filmi ilk çıktığı zaman izlemiş, aradan geçen onca yıldan sonra unutmuştum. Geçtiğimiz gün bir arkadaşımın izledin mi bu filmi demesiyle ilk başta hatırlamamış ve sonrasında izledikçe sahneleri hatırlamış ve tam da bugünü anlatıyor dediğim filmi sizlerle de paylaşmak istedim. Sizce de salgın filmi koronavirüs günlerini anlatmıyor mu?

Müzede bir gece 1-2-3

Müzede bir gece izle
Müzede bir gece izle

Aile ile birlikte izleyebileceğinzi efsane filmlerden biridir. New York eyaletinde bulunan bir tarih müzesindeki her şeyin canlandığını düşünsenize… Cengiz Han’dan kızılderililere, değişik dğeişik karakterlerin olduğu filmde ilginç bir gece geçirebilirsiniz. Müzede bir gece filminin serisini izlemenizi, çocuklarınıza izlettirmenizi tavsiye ederiz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Karantina günlerinde bir kere daha izlenecek efsane filmler
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!