Kira benden kampanyası büyümeye devam ediyor

ezgi mola kira benden korona
ezgi mola kira benden korona

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ülkemize de sıçrayıp, hızlı bir şekilde yayılmaya başlamasıyla birlikte ülke olarak kendimizi karantinaya alıp, virüsün yayılma hızını azaltmaya çalışıyoruz. Beklenmedik bir durumla karşı karşıya olduğumuz için ne yapacağımızı da maalesef bilemiyoruz. Bu zorlu süreçte ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarını üstlenen kişilerden, kiracılarından kira almayan ev sahiplerine kadar birçok kişi yardımseverliğini göstermeye çalışıyor.

Geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden bu akıma ünlüler de katılıp, kiracılarından kira almayacaklarını açıklamaya başladılar. İlk olarak Ezgi Mola’nın başlattığı “kira benden” kampanyasına Tolgahan Sayışman da katılmıştı. Sonrasında sosyal medya fenomeni olan Atakan Özyurt da bu akıma dahil oldu. Öyle zannediyoruz ki bu kampanya gittikçe büyüyecek, birçok ekonomik durumu iyi olan kişi ihtiyaç sahibi ailelere / kişilere yardım edecektir.

Ezgi Mola yaptığı bu iyiliğin daha çok kişiyi etkileyip yayılması için paylaştığını söyledi. Şu anda 2 kiracısının olduğunu belirten Mola, onları arayarak Nisan ayı kiralarını almayacaklarını söylediğini ve bunun yayılması adına sosyal medya hesabından paylaşmak istediğini söyledi.

Tolgahan Sayışman destek verdi

Ezgi Mola’ya ilk desteği yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman verdi. O da sosyal hesabından paylaşım yaparak, kiracısından Nisan ayı için kira almayacağını açıkladı. Tolgahan SAyışman’ı sosyal medya fenomeni olan Atakan Özyurt takip etti ve o da birçok kişinin kira masrafını karşılayacağını hesabından duyurdu.

Bunun üzerine başka bir mesaj paylaşarak 1 ailenin 1 aylık kirasını kendisinin karşılayacağını söyledi. İdo Tatlıses’e de meydan okuyan Atakan Özyurt ondan da böyle birşey yapmasını istedi. Sonrasında İdo Tatlıses de sosyal medya hesabından açıklama yaparak 10 ailenin 1 aylık kirasını karşılayacağını söyledi. Böylelikle akım çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Kampanya hızla büyümeye devam ediyor

İdo Tatlıses’in de Edis’e meydan okumasıyla 5 ailenin daha kira masrafı karşılanacağı açıklandı. Oradan Arda Turan, Emre Çolak, Zeynep Bastık ve daha birçok kişiye kadar uzanan bu kampanya ile birçok kişinin aylık masrafları karşılanmış olacaktır.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kira benden kampanyası büyümeye devam ediyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!