Fable tea zayıflama çayı kullananlar, yorumları paylaşıyor

featured

Fable tea, genellikle instagram üzerinden satışı yapılan, kilo verdiren, yağ yakan bir zayıflama çayı olarak tanıtılmaktadır. İçerisindeki amarath tohumu nedeniyle yağ yakımını hızlandırdığı ifade ediliyor. Birçok kişi kullanarak memnun kaldığını instagram üzerinden paylaştıkları videolar ile söylüyorlar.

FABLE TEA YORUM
FABLE TEA YORUMLARI OKUDUNUZ MU?

Famble tea nedir?

Fable tea yorumları; bu yazıda ise ürünü kullananlar görüşlerini paylaşıyorlar. Siz de fable tea zayıflama çayı kullananlar arasındaysanız lütfen işe yarayıp yaramadığını diğer kullanıcılar ile paylaşarak, onların da fikir sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz.

  1. Fable tea satış fiyatı 15 günlük 99 TL’dir.
  2. Fable tea satış fiyatı 45 günlük 155 TL’dir.
  3. Fable tea fiyatı 90 günlük 310 TL’dir.

Fable tea kullananlar; Sayfanın altında bulunan fable tea kullanıcı yorumları bölümünden görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Eğer satın almak isterseniz instagram üzerinden veya resmi satış sitelerinden satın alabilirsiniz.

Bitkisel zayıflama çayları
Bitkisel zayıflama çayları @ jodd.net

Lütfen bu tarz ürünleri kullanmadan önce doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin ve  allerjinizin olmadığından emin olunuz. Ürünün satıldığı instagram hesabı: fable.tea

Kilo verdiren bitkisel çaylar

Sitemizde paylaşılan bitkisel kilo verdiren çaylar ile alakalı daha çok bilgi almak istiyorsanız linke tıklayarak, kilo verdiren bitkisel ürünlere ulaşabilirsiniz.

1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi
1 ayda 8 kilo diyeti ile siz de sağlıklı bir şekilde fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Yapmanız gereken ilk adım bu görsele tıklayarak, ilgili yazıyı okumaktır. Şimdiden başarılar dileriz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Fable tea zayıflama çayı kullananlar, yorumları paylaşıyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

31 Yorum

  1. Bende satın almak istiyorum instagramdan yazdım fakat kimse dönüş yapmadı. Acaba zayıflama çayını nasıl sipariş verebilirim yardımcı olur musunuz?

    Cevapla
  2. Ben de instagram üzerinden Z.A.’nın tavsiyesi üzerine fable tea zayıflama çayını satın aldım fakat ilk günden itibaren kalp çarpıntısı yapmaya başladığını söylemem gerekiyor. Korka korka 1 hafta yedim. Sonuç kocaman bir hiç! Hem faydası olmadı hem de param boşuna gitti. İnternetteki, instagramdaki olumlu yorumları görünce şe yarıyor diyerek aldım fakat maalesef hiç memnun kalmadım.

    Cevapla
  3. Ben kullanıyorum 14 günde 7 kilo verdim vermeyede devam ediyorum çok tok tutuyor ve susatiyor ekstra olarak gece yatmadan önce yogurta limon biber ekleyip yiyorum gün içerisinde de yeşil yada kayısı cay mükemmel sonuç verdiriyor

    Cevapla
    • Bende almak istiyorum cidden işe yariyormu merak ediyorum ne kadar verdiniz herhangi bi zararı olamamıştır inşallah cevap verirseniz sevinirim

      Cevapla
      • Fatma hanım bence inanmayın. Bu arkadaş nasıl kilo vermiş açıkçası inanması güç fakat ben de aldım hiç bir faydasını görmedim. Sadece çay içmiş oldum anlayacağınız.

        Cevapla
      • Merhaba ben 21 myis 2021 başladım 4kilo verdim birhafatafa kalp çarpıntısı vs bey olmadı ama sizde olmaz bisey diyem ama tok tutuyor yanında su çok içiyorum tatlı istegim bitti aklıma geliyor fakat yemiyorum unutuyorum eskiden tatlı olunca dayanamaz yerdim şuan asla öyle istek yok spor yapamıyorum bebeğim var ama yeşil ay içiyorum günde 1 sefer limonlu yorgunluk yok kahvaltıda ekemek yiyemiyorum deneye bilirsiniz

        Cevapla
    • Bende bugün aldım yorumunuz içimi rahatlattı 🌹

      Cevapla
  4. İnstagramda o kadar olumlu yorumlar varki birde damla er subaşı çok yapıyor reklemını ben çayın tadından endişeli olduğum için kapsülünü düşünüyorum ama eminde değilim güvenemiyorum olumsuz yorumları kaldırdıklarını okudum biryerde birde yorum yapanlara yazdım özellikle kullandınızmı diye hep kullandk verdik diyorlar bile edim

    Cevapla
    • Ben de Damla hanımdan gördüm ve ona olan bütün inancım gitti olumsuz yormlsrdan sonra. Ve alamam bu okudklarmdan sora

      Cevapla
    • Asla alınacak bir ürün değil aldım yorumları okudum yine de deniyeyim dedim sabah içtim, gece aman Allahım deli gibi kalp çarpıntısından asla uyuyamıyorsunuz. Ellerde dilde uyuşma nefes alamama bu kadar çok vücuda tepki verdiren bir çay nasıl işe yarayabilir bilmiyorum. Yazık Gerçekten

      Cevapla
  5. fable tea çayını sipariş verdim geldi elime 2 gündür içiyorum fakat öyle söylendiği gibi iştah kesmesi veya susatması söz konusu bile olmadı. İçmeden önce nasılsam içtikten sonra da aynı şekilde devam etti. Bence bir işe yaramıyor. 1 hafta daha kullanacağım eğer bir faydasını görmezsem bir daha yazacağım.

    Cevapla
  6. Damla ersubaşının reklamına güvenerek ablamla birlikte aldık 2 hafta oldu yememe o kadar dikkat etmeme rağmen veremdim mide bulantısı yapıyor hiç bir faydasını göremedim paranızı boşuna harcamayın bu çayla zaten günde 3 lt su içsem kilo veririm çay içersem susatırsa içerim dedim inan hiç susatmıyor

    Cevapla
  7. Fableyi 2 gündür içiyorum tok tuttugu dogru ama susatmıyor beni bide halsizlik yapıyor abur cubur yeme isteğim hiç yok kalp çarpıntımda olmadı

    Cevapla
  8. Arkadaşlar fable tea çayı hiç anltıldığı gibi bir ürün değil. Damla’nın tavsiyesi üzerine satın aldığım bu çay ile alakalı aldığım yeri aradığımda normaldir dediler ve kullanmaya devam ettim. İçtikçe halsizlik ve baş ağrısı artmaya başladı, korktum ve bıraktım. Bilmiyorum halsizliğin olması normal midir fakat gerçekten çok korktum.

    Cevapla
  9. Merhaba arkadaşlar şikayet var isimli internet sitesinde merve isimli bir kullanıcı ürünü kullanan ablasının az daha öleceğini yazmış. Instagram üzerinden şikayet yaptıklarında da hesaplarının banlandığını ve birşey yapamadıklarını söylüyor. Fable tea gerçekten insan öldürebilir mi?

    https://www.sikayetvar.com/fabletea-instagram-fabletea/fabletea-instagram-fabletea-bayginlik-gecirten-urun

    Cevapla
  10. Arkadaşlar bunlar yeni dönem para tuzakları inanmayın

    Cevapla
  11. Yani arkadaşlar yanlış anlamayın fakat @fable.tea instagram sayfasından satın aldığım fable tea ne iştahımı kesti ne de kilo verdirdi. Size deli gibi acıktığımı söylerseniz inanın çünkü normalde bu kadar yemek yiyen biri değildim. Belki psikolojiktir fakat fable tea kullanmaya başladıktan sonra daha fazla yemek yemeye başladım. Galiba satın aldığım ürün hiç bir işe yaramadı ve param çöpe gitti.

    Cevapla
  12. Şimdi yanlış anlaşılmasın ama fable tea bende bir işe yaramadı. Bilmiyorum belki yanlış bir şey yapıyorum, belki eksik bir şeyler var ama 1 haftada 3 kilo verme olayı bende etki göstermedi.

    Cevapla
  13. Kullanan oldu mu? Memnun kaldınız mı?

    Cevapla
  14. Bende aldim ve kullandim,ictikten 2/3 saat sonra bagirsaklarda ciddi bir hareket basliyor ve ishal gibi diskiliyorsunuz.Alacak olanlara simdiden soylemis olayim,kullanan cogu kiside ayni etkiyi yapmis,ayrica susatmasa bile 2/3 litre su icilmesi sart!!

    Cevapla
  15. Pelin’in çayı diye bir şey vardı bir aralar ne oldu ona halen duruyor mu? Zannedersem Pelin Öztekin reklamını yapmıştı emin değilim. :/

    Cevapla
  16. Çayı bende kullandım kesinlikle kilo verdirmiyor neden böyle oldu diye iletişime geçtiğimde de sizin metobolizmanız zayıftır yok tiroidiniz yavaş çalışıyordur diyorlar zaten ben normalde rahat kilo versem çay neden alayım ki çöpe atacak paranız varsa deneyin derim.hiç kimseye güvenemicen artık bu devirde.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!