Burcu Esmersoy çıplak fotoğrafları için dava açtı

burcu esmersoy sikayet fotomontaj
burcu esmersoy sikayet fotomontaj

Ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, tesadüf eseri bir sosyal medya sitesi üzerinden kendisine ait olduğu iddia edilen bazı müstehcen fotoğraflarla karşılaştı. Bunun üzerine sinirlenen ünlü oyuncu soluğu savcılıkta aldı ve bunu yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bazı internet sitelerinde başkalarına ait olan çıplak kadın vücutlarına Burcu Esmersoy’un yüzü photoshop benzeri programlarla monte edilerek Burcu Esmersoy’ın fotoğraflarıymış gibi lanse edilmişti. Bunu gören ünlü oyuncu suç duyurusunda bulundu.

Güzel oyuncunun suç duyurusunda fotoğrafların kim / kimler tarafından hazırlanıp, servis edildiğinin tespit edilmesi savcılıktan istendi.

burcu esmersoy
burcu esmersoy

Savcılığa verilen şikayet dilekçesinde Burcu Esmersoy söz konusu fotoğrafların saygınlığını zedeleyerek kişisel haklarını ihlal ettiğini daha da önemlisi manevi olarak da varlığına zarar verdiğini ifade ederek bu taraz fotoğraflarının bir an önce internetten kaldırılmasını ve bunlara erişim engeli getirilmesini istedi.

Asıl ismi Kamile Burcu Esmersoy olan ünlü oyuncunun doğum tarihi ise 2 Ekim 1976‘dir.  Geçtiğimiz sene eski eşi Berk Suyabatmaz’tan boşanmıştı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Burcu Esmersoy çıplak fotoğrafları için dava açtı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Çok ayıp ya. Bir insanın izni olmadan böyle birşeyi yapmak hiç doğru bir davranış değil. Kesinlikle yapanların cezalandırılması gerekiyor.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!