Fenerbahçe’nin eski yıldız oyuncusu vefat etti

radomir antic
radomir antic

Fenerbahçe’nin 1977-78’de şampiyon olduğu yıl 1 yıllığına da olsa forma giyen sırp asıllı Radomir Antic, geçtiğimiz gün 71 yaşındayken hayatını kaybetti. Sadece sırbistan’ın değil, ispanya’nın da en çok sevilen isimlerinden biriydi.

İspanya’da dünyanın en önde takımlarından olan Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid gibi takımlarda forma giydi ve İspanyol futbol hayranları tarafından çok sevilen bir isimdi.

Fenerbahçe’den başsağlığı

Bugün twitter üzerinden Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Çubuklu’yu terleten ve şampiyonluk kazanmamızda önemli rol alan Radomir Antic’i kaybettiklerinden dolayı duydukları üzüntüyü ifade eden bir tweet paylaşıldı.

Fenerbahçe Radomir Antic
Kaynak: @Fenerbahce – Twitter

Atletico Madrid yas tuttu

Öte yandan 1995-96 futbol sezonunda Atletico Madrid’e şampiyonluk kazandıran bir teknik adamdı. Hem La Liga hem de Copa del Rey şampiyonluklarıyla adını altın harflerle tarihe yazdırmıştı. Bu kötü haberin üzerine Atletico Madrid hocaları ile alakalı başsağlığı mesajı yayınladılar.

Paylaştıkları twitter mesajında özetle yas tuttuklarını ve her daim kalplerimizde yaşayacaksın diyerek huzur içinde uyu temennilerini dile getirdiler.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Fenerbahçe’nin eski yıldız oyuncusu vefat etti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!