Müge Anlı corona virüs nedeniyle programa ara verdi

corona virus muge anli
corona virus muge anli

Türkiye’de gün geçtikçe artan corona virüs vakalarıyla birlikte birçok TV programı ve dizi çekimlere ara vermişti. Geçtiğimiz haftaya kadar yayına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bu hafta corona virüs nedeniyle yayınlanmadı.

Normalde haftanın 5 günü ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programı genelde kim tarafından işlendiği belli olmayan cinayetleri, kaybolmuş kişilerle ilgili dosyaları araştırıp bir nevi dedektiflik işleniyordu. İyi bir reytinge sahip olan Müge Anlı geçtiğimiz haftaya kadar seyircisiz bir şekilde corona virüs nedeniyle yayın yapmıştı.

Öte yandan programın avukatlarından Rahmin Öztürk ve psikiyatrist Arif Verimli ise yaşlarından dolayı geçtiğimiz hafta programa katılamamıştı. Son olarak 3 Nisan 2020’de yeni bölümü yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert bundan sonra geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümleri ile ATV’de aynı gün ve saatte yayınlanmaya devam edecektir.

Konuyla alakalı olarak gerek Müge Anlı tarafındna gerekse yapımcı şirket tarafından resmi olarak bir açıklama yapılmadı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Müge Anlı corona virüs nedeniyle programa ara verdi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!