Süleyman Soylu’nun istifasını Kemal Kılıçdaroğlu yorumladı

kemal kilicdaroglu istifa yorum
kemal kilicdaroglu istifa yorum

Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Türk programında Fatih Altaylı’nın konuğu olmuştu. Gündeme dair soruları cevaplayan Kemal Kılıçdaroğlu mahkumlara af yasasını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlarının icraatlarını, Ekrem İmamoğlu’nun neden yaptığı işlerden dolayı takdir edilmediğini birer birer izah etti.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması esnasında Fatih Altaylı’nın son dakika olarak paylaştığı haberde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun görevinden istifa ettiğini belirtti. Bunun üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu ilk açıklamayı canlı yayında yaptı.

Kılıçdaroğlu açıklamasında Süleyman Soylu’nun bu kararı tek başına almış olacağına inanmadığını söyleyerek bugüne kadar birçok sokağa çıkma teklifi gittiğini fakat bunların hiç birinin kabul edilmediğini, son anda hafta sonuna denk getirilen bu işlemin ardında başka amaçların olduğunu düşündüğünü söyledi.

SAYGIYLA KARŞILIYORUM!

Sonrasında cümlelerine Süleyman Soylu’nun bu kararı almasında bir karar mekanizmasının olduğunu, sokağa çıkma yasağının felakete dönüşmesi nedeniyle Soylu’nun Erdoğan’ın yükünü azaltmak istediğini söyledi. Bu kararı alan Süleyman Soylu’nun Erdoğan’ı kurtarma çabasını da saygıyla karşıladığını ifade etti.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Süleyman Soylu’nun istifasını Kemal Kılıçdaroğlu yorumladı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!