Erdoğan, Süleyman Soylu’nun istifasını kabul etmedi iddiası

recep tayyip erdogan suleyman soylu istifa karari
recep tayyip erdogan suleyman soylu istifa karari

Koronavirüs ile mücadele etmek için alınan tedbirler kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 Nisan 2020’de sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bunun üzerine paniğe kapılan vatandaşlar fırınların, marketlerin önünde kuyruklar halinde ekmek almak, gıda stoklamak için beklediler.

Bu kararın ardından gözler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çevrilmişti. Konuyla alakalı 12 Nisan 2020’de Süleyman Soylu twitter hesabından bir açıklama yaparak içişleri bakanlığı görevinden istifa ettiğini ifade etti. Son dakika gelişen bu olaydan sonra gözler cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrildi ve istifanın kabul edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

Sosyal medya üzerinden konuyla alakalı Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonla görüşerek istifasını sunduğunu fakat bu istifanın Erdoğan tarafından kabul edilmediği iddia edildi.

Henüz konuyla alakalı olarak Recep Tayyip Erdoğan bir açıklama yapmazken, yarın ilk iş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuya açıklık getireceği bekleniyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’da konuyla alakalı yaptığı yorumda Süleyman Soylu’nun bu kararı almasında Erdoğan’ı hedef tahtasından çekerek, tüm sorumluluğu üzerine aldığını ve bunu da saygıyla karşıladığını söyledi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Erdoğan, Süleyman Soylu’nun istifasını kabul etmedi iddiası
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!