Prostat hastalığı: Prosgen tablet kullanıcı yorumları

prosgen tablet kullananlar
prosgen tablet kullananlar

Prostat hastalığı şikayetleri olanlar için üretilen prosgen tablet ile alakalı bu içeriğimizde merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir, eğer ürünü kullananlar arasındaysanız görüşlerinizi diğer kullanıcılar ile dilerseniz paylaşabilirsiniz.

Prosgen tablet satış fiyatı 120 TL olup, eczanelerde satılan bir ürün değildir. Sadece internet üzerinden temin edebileceğiniz bu ürün Türkiye’de yeni satışa çıkan bir üründür. Henüz yeni olduğundan dolayı işe yarıyor mu, yaramıyor mu kimse bilmiyor. Bu nedenle sayfanın altındaki prosgen kullananlar bölümünden paylaşılan kullanıcı yorumları okuyunuz.

Prostat nedir?

Prostat hastalığı, her yaşta görülebilecek bir rahatsızlık olsa da genel olarak bakıldığında erkeklerde 45 yaşın üstündeki kişilerde büyüme göstermektedir. Tabii bu sizi korkutmasın. Her erkekte görülecektir diye bir kural, kanun yoktur.

Prostat tedavisi imkansız olan bir hastalık değildir. Doktorlar henüz büyümeden bu durumu kontrol altına alabiliyorlar. İlaç tedavisi ile ortadan kalkabilecek bir hastalık olan prostat ile alakalı bitkisel tedavi yöntemleri de internette paylaşılmaktadır. Lütfen bu konuda doktorunuzdan tavsiye almayı unutmayınız.

Prosgen tablet nasıl kullanılır?

Prosgen tablet kullanımı; her gün 1 tane olacak şekilde, yemek yedikten hemen sonra 1 adet tableti su içerisine koyarak içmeniz yeterli olacaktır.

Prosgen tablet işe yarıyor mu?

Prosgen tablet; prostat hastalarında durumun kötüye gitmesini engelleyerek tedavi ettiği iddia edilen bir üründür. İnternetten satın alabileceğiniz bu ürün ile alakalı web sitelerinde büyümeyi engellediği, prostatı bitirdiği iddia ediliyor.

Prosgen kullanıcı yorumları

Sayfanın altında bulunan prosgen tablet kullanıcı yorumları bölümünde ürün hakkındaki paylaşılan tüm yorumları okuyabilir, eğer ürünü kullandıysanız görüşlerinizi diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Prostat hastalığı: Prosgen tablet kullanıcı yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. şimdi benim babamda prostat var bunu alınca kesinlikle iyi olacak midir? Nasıl emin olabiliriz? Birde eczanelerde satılıyor mu gidip sorsak daha iyi olur sanki

    Cevapla
    • kesin iyi olur diye birşey yok eczanelerde satılmıyor sadece internetten alabiliyorsun. prostat hastalığı neticede tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır. bu tarz gıda takviyeleri sadece tedavi sürecine yardımcı olabilir.

      Cevapla
  2. Bu tabletin içindeki maddelerin prostat tedavisi ile hiç bir ilgisi yoktur. Kesinlikle insanların umutlarını sömürmektir.

    • Çok doğru her yerde bunu yazıp paylaşın. Bende aldım içinden tablet yerine ORALET BENZERİ BİR TOZ ÇIKTI. AMAN DİKKAT BUNU YETKİLİLERE BİLDİRDİM NE TELEFONJARİ DOĞRU NE ADRESLERİ CİNERE BİLDİRDİM YOK BOYLE BİR FİRMA

      Cevapla
  3. öyle bir şey olsaydı tıpta çığır açılmış olacaktı. para tuzağına benziyor. 120 tl yi gözden çıkarıyorum desenizde bırakabileceği yan etkileri düşünün. Bir ürün eczanede satılmıyorsa güven sorunu vardır. vesselam…

    Cevapla
  4. Eczanelerde satılmıyorsa soru işareti. Her gün prostat sorununu bitireceģi iddiası ile piyasaya çıkan o kadar festek ürün var ki?. Bu iyiyse bile cesaret edip alamıyorum. Daha çok kanıt ve onaylandığına yönelik belge sunmalılar

    Cevapla
  5. İNSTAGRAMDAKİ REKLAMINDA PROF DR NEJATİ EĞİLMEZ DİYE REFERANS VERİLMİŞ VE MEMORİAL HASTANESİNDE ÇALIŞTIĞINI YAZMIŞLAR .ARAŞTIRDIM BU İSİMDE DR YOK ORADA.FAKAT NEJAT EĞİLMEZ DİYE BİR PROF VAR GERÇEKTEN O DA BAŞKA BİR YERDE VE BU KİŞİLERLE ALAKASI YOK..ŞAHSEN SEKRETERİNİ ARADIM SORDUM.ALAKAMIZ YOK DEDİLER
    YALAN REKLAM

    Cevapla
  6. Açık söylemek gerekirse gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç kalmadı. Hiç bir işe yaramıyor. Benim için yapacak bir şey yok artık. Böyle yaşamaya devam edeceğim.

    Cevapla
    • Sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı kabak çekirdeği yağı nın bayağı faydası var.

      Cevapla
  7. 31 Mayıs 2020, 07:01

    Ben de prosgen kullanıcı yorumları okuyarak ürünü satın aldım, okuduğum yerlerde insanlar çok iyi olduğunu söyledi fakat açıkçası 1 haftadır kullandığım prostat ilacı bende bir işe yaramadı. Kullanmaya devam ediyorum inşallah işe yarar.

    Cevapla
  8. Aldığım kutunun içindeki tabletler hepsi kırık kargo itinalı taşımamış ve müşteriye ulaşım çok kötü ambalaj dünyanın parasını alıyorsunuz adam gibi ambalaj yapmıyorsunuz balonlu ambalaj içinde gelmesi lazım kargo bok çuvalı gibi oraya buraya atıyor tabiki tabletler kırılır gerçekten sizi kınıyorum ve kullanmadan çöpe atıyorum paramı
    İade ederseniz memnun olurum insanları kandırmayın

    Cevapla
  9. Ben de bugün sipariş verdim prosgen yorumları okumadan keşke önce yorumları okusaydım çünkü çok kişi memnun kalmadığını belirterek şikayet etmiş. Gelsin, kullanacağım ama sanki boşuna param gitmiş gibi hissediyorum. İade edebilir miyim?

    Cevapla
  10. 9 Temmuz 2020, 19:56

    Bir aydan fazla bir zaman oldu bir değişiklik yok.

    Cevapla
  11. 17 Ağustos 2020, 20:22

    böyle reklamlara nasıl izin veriliyor insanların duyguları ile oynuyorlar

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!