COVİD-19 karantina günlerinde evde kilo vermek

Karantina günlerinde evde kilo vermek
Karantina günlerinde evde kilo vermek

JODD.NET ÖZEL – Tüm ülke olarak kendimizi karantinaya aldığımız şu günlerde çok dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle spor yapamadığımız, hem psikolojik olarak acıktığımız hem de canımız sıkıldığından ikide bir kendimizi mutfakta bir şeyler yiyerken bulabiliriz. Bu da ilerleyen zamanlarda zayıflama adına, kilo verme adına büyük problemlerin sizi beklediğine işaret etmektedir.

Evde kaldığımız şu günlerde kilo almaktan kolay birşey yoktur. Özellikle hanımlar sizlerin çok dikkatli olması gerekiyor. Bel ve basen bölgelerinden alınan kiloların kolay kolay gitmediğini siz de çok iyi biliyorsunuz. Bu süreçte kendinizi mutfaktan uzak tutmak kendinize yapacağınız en büyük iyiliklerden bir tanesi olacaktır.

EVDE KİLO VERMEK İÇİN EGZERSİZ ŞART

Evde hareket etmek, spor yapmak kolay değildir. İmkanlar sınırlı olduğundan bir zaman sonra yaptığınız şeyler de sizi sıkmaya başlayacak, yaptıklarınızı da bırakmaya başlayacaksınız. Tabii bunun etkilerinden bir tanesi başka insanları görmüyor olmanızdır.

Evde yapacağınız egzersizler için Youtube’dan videolar izleyebilir, oturma odanızı veya kullanmadığınız bir odanızı spor yapmak için uygun hale getirebilirsiniz. Günlük belirli aralıklarla toplamda 1 saatlik sporun en azından kilo almamanıza katkısı çok büyük olacaktır.

evde kilo vermek koronavirus karantina
evde kilo vermek koronavirus karantina

Elbette bu durum metabolizma hızınıza, mevcut kilonuza ve sağlık sorunlarınız varsa bunlarla doğru orantılıdır. Bu arada karantina günlerinde evde kilo vermek ile alakalı neler yaptığınızı yorum bölümünden paylaşmayı unutmayınız. Sitemizdeki yorum bölümünde paylaşılan sağlık diyet konularını incelemek isteyebilirsiniz.

Zayıflama çayları kullanabiliriniz

Kendiniz evde bitkisel zayıflama çayları hazırlayarak metabolizmanızı hızlandırmaya yardım edebilir, vücudunuzda biriken ödemi günlük yapacağınız sporla birlikte hızlı bir şekilde atabilirisniz. İnternette satılan birçok bitkisel zayıflama çayı bulunuyor fakat bizim tavsiyemiz evinizde, aktarlardan aldığınız bitki özleri ile kendi çayınızı kendinizin hazırlamasıdır.

HIZLI KİLO VERMEK İSTEYENLER İÇİN EGZERSİZ HAREKETLERİ

Yukarıda paylaşmış olduğumuz videoda 15 dakikalık egzersizlerle spor yapmaya başlayabilirsiniz. Bu periyotları kendi kendinize ayarlayabilirsiniz. Eğer kronik rahatsızlıklarınız varsa bu hareketleri yapmadan önce lütfen doktorunuzla konuşarak, onay alınız. Sağlığınız evde kilo vermek olayından daha önemlidir.

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KARIN EGZERSİZLERİ

Bu şekilde videoları Youtube’dan aratarak evde kilo vermek için bir adım atabilirsiniz. Unutmayın bu süreçte maalesef çok fazla kilo alma ihtimali bulunuyor. Koronavirüsten korunurken başka hastalıklara davetiye çıkarmamak adına mümkün mertebe porsiyonları azaltmaya, evde egzersiz yapmaya ve zaman zaman odanızı değiştirerek farklı ortamlarda yaşamaya çalışınız.

Evde kilo vermek için siz ne yapıyorsunuz?

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
COVİD-19 karantina günlerinde evde kilo vermek
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!