Yasak Elma dizisinin Yıldız karakteri Eda Ece heyecanlandırdı

eda ece yasak elma kimdir
eda ece yasak elma kimdir

Birçok dizi gibi yasak elma dizisi de koronavirüs nedeniyle çekimleri durdurmuş, oyuncuları evlerinde kendilerini karantinaya almıştı. Fakat çoğu ünlü gibi dizinin oyuncuları da ev hallerini, günlük yaptıkları aktiviteleri ve takipçilerinden gelen istekler üzerine çeşitli hedefleri yaparak paylaşıyorlar.

Yasak Elma oyuncuları arasında belki de en çok sevilen karakterlerden Yıldız’ı canlandıran Eda Ece son olarak yasak elma 74. bölüm ile ekran karşısına çıkmış ve sonrasında koronavirüs nedeniyle çekimlerin durduğu sette yeni bölümler olmayınca sadece instagram üzerinden takipçileri ile iletişimde kalabilmiştir.

Instagram’da paylaştığı mesajda dizi setini özlediğini, Yıldız karakterini özlediğini ve evde kalmaktan sıkıldığını söyleyen Eda Ece, yasak elma dizisini baştan izlemeye başladığını da belirtti.

Gerek twitter üzerinden olsun gerek instagram üzerinden olsun özellikle dizi oyuncularının sayfalarını takip eden dizi hayranları diziyi özlediklerini içeren mesajlar paylaşıyorlar.

eda ece yildiz yasak elma
kaynak: @eda.ece

İlk başlarda Eda Ece’nin yaptığı Yıldız karakteri paylaşımı nedeniyle takipçileri “acaba yasak elma dizisinin çekimleri mi başladı” diye sordu fakat sonradan karantinanın devam ettiği, çekimlerin olmadığı anlaşıldı.

Paylaştığı mesajda 3. sezon 1. bölümden itibaren diziyi izlemeye başlayacağını söyleyen Eda Ece sonrasında “dile kolay tam 75 bölüm çektik en baştan izlerim” diyerek sözlerini tamamladı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Yasak Elma dizisinin Yıldız karakteri Eda Ece heyecanlandırdı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!