Hülya Seloni koronavirüs nedeniyle haberleri sunamıyor

Hülya Seloni koronavirüse yakalandı
Hülya Seloni koronavirüse yakalandı

Kanal 7’nin ana haberlerini sunan Hülya Yürekli Seloni bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Takipçilerinin merak ettiği konuya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıklık getiren Hülya Seloni, koronavirüse yakalandığını ifade etti.

İnstagram üzerinden uzun bir mesaj paylaşan ünlü sunucu 12 Nisan’da semptomların göründüğünü ve ailecek koronavirüse yakalandıklarından dolayı haber sunmadığını söyledi.

Hastanede tedavisinin yapıldığını ve taburcu olduğunu, sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Hülya Seloni, eşinin ve kızının koronavirüs tedavilerinin evde yapıldığını, onların da durumunun iyi olduğunu belirtti.

HASTANE DEĞİŞTİRDİ

İlk olarak Amerikan hastanesinde tedavi altına alınan sunucunun tedavinin yetersiz kalması nedeniyle arkadaşının çalıştığı İstanbul eğitim ve araştırma hastanesine nakledildiğini mesajında belirten Seloni, tüm sağlık çalışanlarına uzun bir teşekkür mesajı yazdı.

Şu anda evlerinde ailesi ile birlikte dinlendiğini belirten Kanal 7 ana haber sunucusu Hülya Seloni’nin paylaştığı mesaja ulaşmak için şuraya tıklayabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Hülya Seloni koronavirüs nedeniyle haberleri sunamıyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!