Ali VEFA paylaştı! Mucize Doktor çekimlere başlıyor mu?

Mucize doktor ne zaman başlayacak?
Mucize doktor ne zaman başlayacak?

Jodd.net Diziler – Fox TV’de geçtiğimiz sene yayınlanmaya başlayan Mucize Doktor dizisi kısa sürede Türkiye izleyicisi tarafındna beğenilerek, sahiplenildi. Her yeni bölümüyle reyting rekorlarını alt üst eden vurdulu-kırdılı sahnelerden, racon kesme repliklerinden uzak bir şekilde kırmayı başarıyordu.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok film-dizi seti gibi Mucize Doktor ekibi de karantina kurallarına uyarak, kendilerini eve kapattılar. Fakat dizinin oyuncuları sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşımlar yaparak seti özlediklerini, yeni bölümleri çekmeyi sabırsızlıkla beklediklerini ifade ediyorlar.

Son olarak Mucize Doktor dizisinin Ali Vefa karakterini canlandıran ve başrol oyuncusu olan Taner Ölmez, instagram üzerinden diziden bir kare paylaşarak diziyi özlediğini dile getirdi. Son olarak dizi 28. bölümü ile ekranlara gelmiş ve sonrasında çekimler durduğundan dolayı yeni bölümleri yayınlanmamıştı.

TANER ÖLMEZ “BULUŞACAĞIZ” DEDİ

İnstagram’da yaklaşık 2 milyon takipçisi olan Ali Vefa pardon Taner Ölmez :) bugün diziden Ali Vefa’nın bir görüntüsünü paylaşarak “Elbet buluşacağız” mesajını yazdı. Bu gönderi altında takipçileri mucize doktor ne zaman başlayacak? Mucize doktor dizisinin çekimleri ne zaman başlayacak? gibi sorular sordular.

Taner Ölmez Mucize Doktor Ne Zaman Başlayacak?
Taner Ölmez Mucize Doktor Ne Zaman Başlayacak? kaynak: @taner_olmez

Henüz net bir tarih belirtilmemiş olsa da birçok yapım gibi mucize doktor dizisinin de Mayıs ayının sonlarında veya Haziran’ın ilk haftasında yeni bölüm çekimlerine başlayacağı tahmin ediliyor. Bu konuyla alakalı olarak yapımcı şirketten veya dizinin yönetmen / senarist ekibinden bir bilgi paylaşılmadı.

Mucize Doktor Oyuncuları

Fox TV‘nin efsane dizileri arasına gire mucize doktor oyuncuları arasında Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Güneş, Hazal Türesan’ın yanı sıra Murat Aygen, Özge Özder, Reha Özcan gibi isimler de yer alıyor.

mucize doktor dizisinden bir kare
mucize doktor dizisinden bir kare kaynak: @taner_olmez

Hiç şüphesiz mucize doktor dizisinin bu kadar tutmasında elbette senaryonun etkisi büyüktür fakat oyuncuların rolü sahiplenmiş olmaları, bunu seyirciye aktarabiliyor olmaları da dizinin tutmasında en büyük nedenlerinden bir tanesidir. Ve tabi Ali Vefa karakterinin iyi canlandırılıyor olması da unutulmamalıdır. Yanlış mıyız?

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ali VEFA paylaştı! Mucize Doktor çekimlere başlıyor mu?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!