Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya karantinada evlenmeye karar verdi

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya evlenme teklifi
Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya evlenme teklifi

Karantina günlerinde birlikte yaşamaya karar veren Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya çifti 1 buçuk aylık birlikteliğin ardından evlenme kararı aldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programında iddia edildiğine göre Defne Samyeli ile ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile birlikte olan Cem Yılmaz ilk adımı atarak, evlilik teklifi yapmış.

Zaten cem yılmaz ile serenay sarıkaya sevgili olarak biliniyordu fakat bugün Kanal D’deki bir iddia tüm sosyal medyanın gündemi oldu. Öyle ki Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya birlikte karantinaya girmişler ve 1 buçuk aylık karantina süresinin sonunda  evlenecekleri iddia edildi.

Böyle birşey olmasa bile magazincilere gün doğdu. 1973 yılında dünyaya gelen Cem Yılmaz ile 1991 yılında dünyaya gelen Serenay Sarıkaya’ya böyle bir karar almışlarsa hayatları boyunca mutluluklar dileriz.

Cem Yılmaz, Şubat 2020’de 1 buçuk yıldır birlikte olduğu Defne Samyeli ile yollarını ayırmıştı. Aynı şekilde Serenay Sarıkaya’da 3 buçuk yıldır birlikte olduğu Kerem Bürsin’den ayrılmış ve sonrasında da barışmamışlardı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya karantinada evlenmeye karar verdi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!