Müge Anlı temizlik yaparak tam 9 kilo verdi

Müge Anlı tam 9 kilo nasıl zayıfladı?
Müge Anlı tam 9 kilo nasıl zayıfladı?

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu ve tüm türkiyenin yakından izleyerek takip ettiği Müge Anlı, karantina günlerinde başından geçen olayları Kanal D’de yayınlana 2. sayfa programında anlattı.

Bir süredir koronavirüs salgını nedeniyle ekranlarda görünmeyen, program çekmeyen Müge Anlı, karantina süresi boyunca 9 kilo verdiğini ve bunu da temizlik yaparak başardığını söyledi.

TEMİZLİK İŞİ YAPANLARA SAYGIM SONSUZ

Müge Anlı, hayatı boyunca temizlik işi yapanlara saygı duyduğunu fakat karantina günlerinde yaptığı işler nedeniyle saygısının sonsuz olduğunu açıkladı.

Evde annesi ile birlikte kalan ANLI, iş bölümü yaptıklarını ve annesine yardım etmek amacıyla kendisinin yerleri temizlediğini söyledi. Özellikle paspas ile değil, elle yerleri süpürdüğü söyleyen Müge Anlı, bu süre zarfında 9 kilo verdiğini ifade etti.

Müge Anlı nasıl kilo verdi?
Müge Anlı nasıl kilo verdi?

YENİ PROGRAMLAR BELİRSİZ

Henüz ne zaman yeni programlar yapacağını, ne zaman ekranlara geri döneceği bilinmese de Müge Anlı’nın da korona tehditinin azalmasıyla birlikte elbette bazı tedbirlerle birlikte yeniden çekimlere devam edeceği düşünülüyor.

İnstagram’da 640 bin takipçisi bulunan Müge Anlı son olarak 1 gün önce paylaşım yapmış. 1973 doğumlu yani 46 olan Müge Anlı’nın bu başarısını takipçileri, hayranları büyük bir takdir ile karşıladı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Müge Anlı temizlik yaparak tam 9 kilo verdi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!