11 MAYIS’a Dikkat! AVM heyecanı felaket olmasın

1 Mayıs 2020 AVM'ler açılıyor felakete dikkat!
1 Mayıs 2020 AVM'ler açılıyor felakete dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün kabine toplantısı sonrası alınan kararları kamuoyu ile telekonferans yoluyla paylaştı. Açıklamalarının arasında dünden beri en çok konuşulan konulardan biri de berberlerin ve AVM’lerin açılma tarihidir.

11 MAYIS’ın Türkiye için bir felaket günü olmamasını temenni ediyoruz. Çünkü henüz Türkiye’de koronavirüs salgını tam olarak bitmiş değildir. Dışarıya çıkacak olan insanların hastalık taşıyıp taşımadığını bilmiyorsunuz.

Çünkü kimse koronavirüs hastalığı olduğunu düşünmez, kendisine insani olarak konduramaz. Bu nedenle dışarıya rahatlamak için çıkmış olsalar gittikleri her yere virüsü bulaştıracak ve belki de siz oradan geçseniz size de virüs bulaşacaktır.

Evet. Bu konuda alınan karar doğrudur fakat 11 Mayıs’ta yoğun bir alışveriş çılgınlığı olacağından çok dikkatli olmanız gerekiyor. AVM’ler çok kalabalık ve genelde hijyen için -dikkat edilse de- bazen ellerinden gelen bir şey olmayabilir çalışanların.

Lütfen 11 Mayıs’ta ve sonraki günlerde AVM’lere gitmemeye çalışın. Bu çok zor olsa da biraz daha gayret edip, virüsün tamamen biteceği günleri birlikte getirelim.

Dünyaya baktığımızda gördüğümüz tablo şahsen beni endişelendiriyor. Bu kadar fazla ölümün olmasının nedeni bir aşının bulunmuş olması değil, insanların karantina kurallarına uymaması, vurdumduymaz bir şekilde günlük yaşantılarına devam ediyor olmalarıdır.

Türkiye, bugüne kadar çok iyi bir tablo çizdi ve umarım bundan sonra da tablodaki bu eğri yukarı doğru çıkmaz. Sürekli aşağılara kadar iner ve bilim kurulu toplantısı kararlarını açıkladığı zaman Fahrettin Koca “Bugün tespit edilen vaka bulunmamaktadır” diyerek herkesi mutlu eder.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
11 MAYIS’a Dikkat! AVM heyecanı felaket olmasın
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!