Mesut Özdemir: Orucunuzu eşinizle de açabilirsiniz

Mesut Özdemir Skandal Oruç sözleri
Mesut Özdemir Skandal Oruç sözleri

AKİT TV’de İnanan Genç isimli bir programda dünya hafızlık eğitimi derneği başkanı Mesut Özdemir orucun neyle açılabileceği ile alakalı örnekler verirken söylediği “orucunuzu eşinizle de açabilirsiniz” sözleri sosyal medya bomba gibi düştü.

Konu twitter başta olmak üzere birçok sosyal platformda tartışılırken herkes resmi makamlarca yayının yapıldığı TV’ye veya bu şahsa yönelik bir yaptırımın olup olmayacağını merak ediyor.

Paylaşılan bazı yorumlarda böyle bir kuralın fıkıh kitaplarında yer aldığı ifade edilirken buna mukabil bazı kişiler de böyle bir durum olsa bile böyle bir örneğin verilmesinin ne kadar doğru olduğunu sordu.

Yine twitter üzerinden birçok kişi bu program Fox TV’de yapılmış olsaydı ve böyle bir cümle FOX’ta söylenmiş olsaydı şimdiye kadar hem cezanın kesileceğini hem de soruşturmanın başlamış olacağı vurgulandı.

Bazı kişilere göre yapılan bu açıklamalar tamamen popüler olmak, gündemde kalmak ve TV’nin reklamını yapmak için hazırlanmış, programlanmış bir oyundur yorumları yapıldı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Mesut Özdemir: Orucunuzu eşinizle de açabilirsiniz
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 Mayıs 2020, 22:28

    Bir bitmediniz ya. Türkiye’de dindar nesil yetiştirenler bunu mutlaka görsün. Eğer oruç tutmak da bir adamı iflah etmiyor akşama kadar uckurunu düşünüyorsa tuttuğu oruç olmuş mudur bi onu düşünsün

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!