16 yıllık sunucu Buket Aydın istifa etti

Buket Aydın neden istifa etti
Buket Aydın neden istifa etti

Kanal D ekranlarında sunuculuk görevini yapan Buket Aydın 9 Mayıs 2020’de kişisel instagram hesabı üzerinden kanal d ana haber sunuculuğu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya üzerinde çok konuşulan bu konunun arka yüzünü istifa eden ve istifayı alanlar dışında kimse bilmiyor.

Sosyal medyada şok etkisi oluşturan bu konu üzerine takipçileri “lütfen bırakma, seni çok seviyoruz” mesajları paylaşsa da henüz olayın iç yüzü tam olarak bilinmiyor. Yani açıklamasında üstlendiği görevin vermiş olduğu sorumluluk nedeniyle yorulduğunu ve ailesi ile daha çok zaman geçirmek istediği belirtmiş.

Koronavirüs hastalığı nedeniyle herkesin evinde olduğu şu günlerde Buket Aydın da evde ailesi ile birlikte daha çok zaman geçirme fırsatı bulduğunu ve 16 yıllık sunuculuk kariyerinin kendisini çok yıprattığını söyleyen Buket Aydın belki ilerleyen zamanlarda daha farklı projelerde yeniden birlikte olabileceklerini takipçileri ile paylaştı.

BUKET AYDIN’IN İSTİFA MESAJI

Buket Aydın  Kanal D istifa etti
Buket Aydın Kanal D istifa etti

Buket Aydın bu haberi instagram hesabından 226 bin takipçisi ile paylaştı. Sözlerinin sonunda Nelson Mandela’dan güzel bir söz paylaşan Buket Aydın yeni sezonda yeni projeler ile birlikte olacağız diyerek sözlerini bitirdi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
16 yıllık sunucu Buket Aydın istifa etti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!