Emre Kınay sözlerinin çarpıtıldığını söyleyerek özür diledi

Emre Kınay
Emre Kınay

Jülide Ateş’le 40 programına 14 Mayıs 2020’de konuk olan tiyatrocu Emre Kınay bugün Twitter’da gündem oldu. Paylaşılan tweetlerde Emre Kınay’ın din ve türkçülük düşüncesini kabul etmediği ifadeleri çoğunluklı olarak yer aldı.

Bunun üzerine instagram hesabından hikaye paylaşan emre kınay sözlerinin kasıtlı olarak çarpıtıldığını ve istemeyerek üzdüğü yurtseverlerden de özür dilediğini söyledi. İşte Emre Kınay’ın yanlış anlaşıldığını söylediği sözlerinin üzerine paylaştığı özür videosu..

EMRE KINAY: GERÇEKTEN ÖZÜR DİLERİM

Bir televizyon programına konukluktan sonra bazılarının daha doğrusu dinlediğini ve söyleneni anlamayan bazılarının, gündemi de çarpıtarak, beni de kullanarak sözlerimin bir kısmını alıntı yaparak bir grup yurtseveri rahatsız edecek ifadelere çevirmişler sözlerimi.i

Burada söylenecek çok şey var ama benim burada söyleyeceğim şey herhangi bir düşünceyi kullanarak belediyeyi kazandıktan sonra imtiyaz için kapı çalanlaradır. Gerçek yurtseverlerin hiç biri akçeli işlerde, menfaat işlerde işi olmayan insanlardır. Gerçek yurtseverlerin hiç birinin akçeli işlerde hesabı yoktur. Ancak herkesi kendisi gibi gören bir cenah sözlerimi alıp başka bi yere koymuştur.

Herkes öncelikle 19 Mayıs 1919’da hayatını hiçe sayarak Samsun’a adım atmış Mustafa Kemal Atatürk’ün adını her yerden silenlerle nasıl ittifak ettiklerinin hesabını versin, ondan sonra oturup konuşalım.

Herkes lütfen dinlediğini doğru anlamaya çalışsın. Zor ama lütfen doğru anlamaya çalışsın. Arkadaşlarımının ısrarı üzerine bu videoyu çekiyorum bazı sebeplerle incinenler olmuşsa gerçekten çok özür dilerim ama amaç bazı düşünceleri kullanarak kendine ayrımcılık yaratmaya çalışan, o yüzden kapı aşındıran, o yüzden kapı kulluğu edenleredir.

Gerçek milliyetçilere, yurtseverlere, solculara hiç kimseye edilmiş bir laf yoktur. Hiç bir zaman etmedim, etmem. Niye yaptığınız çok açık ama buradan size ekmek çıkmaz başka kapıya..

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Emre Kınay sözlerinin çarpıtıldığını söyleyerek özür diledi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!