Bayram sonrası Türkiye’de tüm yasaklar kalkacak iddiası

Ramazan bayramı 4 günlük sokağa çıkma yasağı

Birçok haber kanalında ve yorumcuların twitter hesaplarında yaptıkları yorumlarda kabine toplantısı sonrası bayramda 4 günlük sokağa çıkma yasağının olacağına kesin gözlüyle bakılırken ramazan bayramı sonrasında ise turizm dahil türkiyede her şeyin normale döneceği konuşuluyor.

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün kabine toplantısı sonrasında alınacak kararları açıklayacaktır. Bu bağlamda yapılan tahminlere bakıldığında 23 ile 26 Mayıs arasında 4 günlük sokağa çıkma yasağı ile birlikte bayramdan sonra tüm yasakların kaldırılması tahmin ediliyor.

Hürriyet gazetesinde yayınlanan bir habere göre otellerde alınacak olan tedbirlerle birlikte turizm bölgelerinin aktif olarak hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi. Yani normalde 1000 kişilik kapasitesi olan bir otele 300-400 kişinin kabul edileceği ve bazı önlemlerin de alınarak hayata geçirileceği tahmin ediliyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI ESNETİLECEK

Yine koronavirüs salgını bitmediğinden dolayı ülke genelinde denetimlerin arttırılacağı, sosyal mesafe kuralına uymayan işletmlere cezalar kesileceği ve 65 yaş üstü ile 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni düzenlemelerin geleceği kulislerde konuşulmaktadır.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bayram sonrası Türkiye’de tüm yasaklar kalkacak iddiası
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ve beklenen açıklama geldi. Bayramda evdeyiz aq.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!