İrem Derici: İnsanlar Beni Çok Yordu, İşi Bırakırım!

İrem Derici: Don atlet koşarım

İrem Derici’nin şarkıları her ne kadar birçok kişi tarafından beğeniliyor olsa da bundan daha fazla kitle için son zamanlarda paylaştığı pozlarla ve yaptığı açıklamalarla gündemde kalmayı başarıyor. Son olarak 10 Milyon TL parası olduğu zaman müziği bırakacağını açıkladı.

Korona nedeniyle herkesin karantinada olduğu şu günlerde İrem Derici 2. sayfa’nın konuğu oldu ve kendisi hakkındaki özel sorulara cevaplar verdi.

SARIŞIN MI? ESMER Mİ?

İlk olarak sarışın mı yoksa esmer mi seversin sorusuna kendisi için olduğu zamanlarda sarışın olmayı sevdiğini fakat karşı cins için olacağı zaman esmer olmanın daha iyi olacağını düşündüğünü söyledi.

Ayrıca sevgilisi olacak olan kişinin zengin mi yoksa fakir mi olması ile alakalı da kelle avcısı olmadığını söyleyerek bu konuyu hiç düşünmediğini ancak zengindir diye de sevmediği kimseyle birlikte olmayacağını söyledi.

irem derici resimleri
irem derici resimleri kaynak: @iremderici

MÜZİĞİ HEMEN BIRAKIRIM

En can alıcı ve herkesin tebessüm ettiği soruysa parayla alakalıydı. İrem Derici’ye “10 Milyon TL paran olsa kaç günde nereye harcarsın” diye sorulduğunda ise verdiği cevap herkese tebessüm ettirdi.

“Don-atlet koşarım. Hiç arkama bile bakmam. Önce eli yüzü düzgün bir ev alır, sonrasında da yatırım yaparak parayı değerlendiririm. Kalırsa bankaya koyar ve öyle yaşardım. Müzik işini hemen bırakırdım çünkü insanlar beni çok yorrdu.”

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
İrem Derici: İnsanlar Beni Çok Yordu, İşi Bırakırım!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!