Estetik Uzmanı Ubeydullah Dalmış Kimdir?

Ubeydullah Dalmış Kimdir?
Ubeydullah Dalmış

Geçtiğimiz günlerde Türk medyasında yer alan bazı dudak estetiği haberlerinde Uzman Doktor Ubeydullah Dalmış‘ın dudak dolgusu ile ilgili önerileri yer aldı. Türkiye’de çoğu insan ilk defa Uzm. Dr. Ubeyd Dalmış ismini duydu ve doğal olarak hem bilgi almak için hem de hangi hastanede çalıştığını öğrenmek için ubeydullah dalmış kimdir diye sordu.

Dudak estetik uzmanı ubeyd dalmış resimleri
Dudak estetik uzmanı ubeyd dalmış

Ubeydullah Dalmış Kimdir?

Yaptığımız araştırmalar sonucunda şahsına ait bir websitesi olmadığından dolayı detaylı bilgilere ulaşamadık fakat Facebook sayfası, Instagram hesabı ve çalıştığı kurumların bilgisine ulaşabildik.

Dermatoloji uzmanı olan Dr. Ubeyd Dalmış, Bulgaristan‘da Filibe‘de bulunan Armada Lazer ve Epilasyon Merkezi’nde çalışmaktadır. (Kendisi Armada Pharma’nın yönetim kurulu üyesidir.) Facebook sayfasında genelde dudak estetiği ile alakalı paylaşımların yapılmıştır. Bu da uzmanlık alanın dudaklar olduğunu gösteriyor. İlgili facebook sayfasına dilerseniz buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kişisel instagram hesabı @ubeyddalmis olan doktorumuzun Türkiye’ye gidip geldiği paylaştığı fotoğraflardan anlaşılıyor fakat bir kurumda çalışıp çalışmadığını bilemiyoruz. Bu konuda siz Ubeyd Dalmış’ın hangi kurumlarda çalıştığını biliyorsanız sayfanın altındaki yorum alanından paylaşarak, katkı sağlayabilirsiniz.

Uzman Doktor Ubeydullah Dalmış Kimdir?
Uzman Doktor Ubeydullah Dalmış Kimdir?

İnsanlar Yanlış Bilgilendiriliyor

Özellikle dudak kısmında yapılan estetik çalışmalarının yanlış ellerde yapılıyor olması nedeniyle birçok kişide ciddi hasarların oluştuğunu söyleyen Dr. Dalmış bu konuda işini iyi yapan yerleri tercih etmek gerektiğini tavsiye ediyor.

Genelde kalıcı olmayan dolguların insanlar arasında tercih edildiğini söyleyen Dr. Ubeydullah Dalmış bunun sağlıklı olmadığını söyleyerek insanların yanlış bilgilendirildiğini ifade etti.

Filide Nerede?

Filide nerede diye merak edenler için şuraya bir link bıraktık. Yer hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Estetik Uzmanı Ubeydullah Dalmış Kimdir?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!