Safiye Soyman: Karantina günlerinde çocuklarımı çok özledim

Safiye Soyman imam nikahlı eşi Faik Öztürk ile Neler Oluyor Hayatta

Neler Oluyor Hayatta programına konuk olan Safiye Soyman ile imam nikahlı eşi Faik Öztürk karantina günlerinde evde yaptıklarını Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’ya anlattı. Oldukça keyifli anların yaşandığı neler oluyor hayatta programının 167. bölümünde Safiye Soyman oğluna olan özlemini dile getirdiği esnada duygulandı.

KORONA ZENGİN FAKİR AYIRT ETMEDİ

Koronavirüs pandemisi ile alakalı olarak insanlara büyük bir ders verdiğini söylen Faik Öztürk “Hakancığım bu pandemi çok iyi oldu biliyon mu? Dostluk kıymetini öğretti, insanlığın her farklı yaşamını öğretti.. Kurban olduğum Allah öyle bir ders verdi ki zengin fakir diye kimseyi ayırt etmedi.

Hiiçç! O yüzden herkes yerini bilmeli, ayağını yorganına göre uzatacak, bundan sonra hayat daha farklı olacak, yaşam daha farklı olacak.. Yani, artık hayatın gerçekte herşey ortaya çıktı. Öyle toz pembe hayat bitti.” ifadelerini kullandı.

KORONA SİZE NE ÖĞRETTİ?

Hakan Ural’ın ” Bu  karantina sürecinde şöyle özelliklerimiz varmış ve bunu yeni öğrendik dediğiniz özellikleriniz oldu mu” sorusu üzerine “ettik efendim” cevabı veren Faik Öztürk şöyle devam etti:

“Bizim evde korona 20 yıldır varmış ve bunu yeni farkettik. Şimdi Hakancığım, bizde hiç birşey, saklı kalmadı. Bir birimizi hiç kırmadık, yanii bu yapı olarak bizde farklı bir şey yaratmadı Sıkılmamak için her türlü numarayı da yaptık evde.”

https://www.youtube.com/watch?v=HwuBC9GBKwM

ÇOCUKLARIMA SARILMAYI ÖZLEDİM

Safiye Soyman da çocuklarına sarılmak istediğini özlediğini söylerk çok duygulandı. Harun’u bile öpemediklerini, geriden geriye mesafeli olduklarını, çocuğa birşey olmasın diye ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Safiye Soyman: Karantina günlerinde çocuklarımı çok özledim
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!