İstanbul Kırmızısı Film Konusu ve Oyuncuları (2020)

istanbul kırmızısı oyuncuları ve film konusu
İstanbul Kırmızısı

İstanbul Kırmızısı (Film), 2017 yılında gösterime girmiş yerli bir filmdir. Oldukça ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ve film konusuyla merak konusu oldu. Bu haberimizde istanbul kırmızısı konusu ve oyuncuları hakkında detayları bulabilirsiniz. Oldukça güçlü isimlerin rol aldığı filmi kaçırmış olanlar Netflix üzerinden izleyebilirler.

istanbul kırmızısı oyuncu kadrosu
istanbul kırmızısı oyuncu kadrosu

İstanbul Kırmızısı Konusu

Eski bir yazar olan Orhan, geçirdiği travma nedeniyle elde avuçta olan her şeyini kaybetmiş ve kendisini vahşi yaşama adamış biridir. Elinde avucunda olan, o güne kadar biriktirdiği ne varsa bırakıp İngiltere’nin Londra kentine yerleşir ve orada editör olarak bir firmada çalışmaya başlar.

Fakat bir süre sonra Orhan İstanbul’a dönecek ve orada Deniz Soysal ile tanışmak isteyecektir. Deniz de normalde Paris, Londra ve Berlin’de yaşayıp buralarda büyüyen ünlü bir yönetmendir. O da annesini yaşadığı yerden başka bir yere taşımak için Türkiye’e dönmüş ve yeni bir film hazırlığıyla uğraşmaktadır.

Deniz’in yazdığı istanbul kırmızısı kitap ile alakalı olarak Orhan bu kitabı inceleyecek, eksik yerleri tamamlayacak, kısacası editörlük yapacaktır. Zaten İstanbul’a yıllar sonra dönmesinin nedeni de budur. İstanbul’da anlaştıkları üzere buluşma noktasına giden Orhan bir türlü Deniz’le buluşamaz çünkü Deniz ortadan kaybolmuştur.

istanbul kırmızısı film konusu nedir?
istanbul kırmızısı film konusu nedir?

Polis konuyla alakalı soruşturma başlatacak ve Deniz’in kaybolmasıyla Orhan’ın İstanbul’a gelmesi arasında bağlantı kurmaya çalışacaklar. Sonrasında Orhan, Deniz’in kitabında gerçek hayatıyla alakası olmayan bir kitap olduğunu fark edecek ve gizemli yaşamı sorgulanmaya başlayacaktır.

İstanbul Kırmızısı Filmi Oyuncuları

Siz de istanbul kırmızısı oyuncuları kimler diye merak ediyorsanız oldukça ünlü ve başarılı isimlerin olduğunu söylemek isteriz. Yönetmenliğini Ferzan Özpetek‘in yaptığı filmin senaryosu da Özpetek Gianni Romoli ve Valia Santella tarafından yazılmıştır.

  1. Halit Ergenç
  2. Tuba Büyüküstün
  3. Nejat İşler
  4. Mehmet Günsür
  5. Zerrin Tekindor
  6. Serra Yılmaz
  7. Reha Özcan

Yukarıdaki listenin yanı sıra birçok isim daha istanbul kırmızısı oyuncuları arasında yer alıyor. Filmi izlediyseniz yorumlarınızı paylaşmayı veya eksik / yanlış olan kısımları düzeltmeyi unutmayınız! Bu arada filmi netflix üzerinden izlemek isterseniz şuraya tıklayabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
İstanbul Kırmızısı Film Konusu ve Oyuncuları (2020)
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!