Düğün ve taziyelere korona yasakları uygulanmalı!

Düğün ve taziyelere koronavirüs tedbirleri uygulanmalı

Türkiye’de günden güne koronavirüs rakamları azalırken, iyileşen hasta sayılarında da ciddi artışlar gözleniyor. Fakat 1 Haziran itibariyle normalleşmeye başlayan Türkiye’de -maalesef- birçok ilimizde vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymayarak, maske ve eldiven de kullanmıyor.

Düğün ve taziyelere özel uygulamalar gerekiyor

Bu konuyla alakalı olarak gerek valilikler tarafından gerekse kaymakamlıklar tarafından veya direkt içişleri bakanlığı tarafından düğün ve taziyeler için yeni koronavirüs tedbirleri genelgesi yayınlanmalıdır. Aksi halde artan düğün törenleri ve taziyeler nedeniyle azalan vaka sayıları 2 hafta içerisinde yeniden artışa geçecektir.

Özellikle ramazan bayramı öncesi büyük şehirlerde yaşayan, virüs taşıdığından haberi olmayan kişilerin memleketlerine giderek, oradaki yakınlarına covid-19 hastalığını bulaştırması nedeniyle birçok kişi günlerce hasta olduğundan bile habersiz yaşayıp, gündelik yaşantılarına devam ettiler.

Karantina haberleri artıyor!

Bunun sonucu olarak Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mardin, Malatya ve birçok ilimizde art arda gelen karantina haberleri şüphelerimizde bizi haklı çıkarıyor. Umarız Türkiye’nin hep birlikte elde etmiş olduğu bu başarı, başarısızlıkla anılmaz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Düğün ve taziyelere korona yasakları uygulanmalı!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!