Maskeyle gözünü kapatan adam sosyal medyada gündem oldu!

Maskeyle gözünü kapatan adam gündem oldu
Maskeyle gözünü kapatan adam

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’yi koronavirüse karşı alınması gereken tedbirler ile alakalı uyarmak maksadıyla Twitter hesabından bir otobüste, yan yana giden iki insan (muhtmelen karı-koca, aynı kulaklığı kullanıyorlar) ve ağız-burun kısmını kapatması gereken maskenin, gözünü kapattığını gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Muhtemelen iş dönüşü, yorgun olduğundan dolayı gözlerini kapatıp, dinlemek istemiş fakat yaptığı hata, herkesin elinde telefon olduğu gerçeğini unutması oldu. Normalde virüsten korunmak için takması gereken maskeyi, ağız ve burnunu kapatmak yerine gözünü kapatıp, dinlenmek için kullanınca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da insanları koronavirüs tedbirleri hususunda titiz olmak adına paylaşım yaptı ve sosyal medyada olanlar oldu.

Bakan maske takmayanları eleştirdi

Fotoğrafta “Bu gidişle sıfır vaka rüya mı?” sorusunu da sorarak, insanlara dikkatli olmaları gerektiği konusunda mesaj veren Fahrettin Koca, Türkiye’nin bugüne kadar elde etmiş olduğu korona başarısının hiçe gitmemesi için bu kurallara uyulması gerektiğini hatırlattı.

fahrettin koca maske takmayanlari eleştirdi
fahrettin koca maske takmayanlari eleştirdi

Fahrettin Koca’nın paylaştığı mesaj:

Sıfır yeni vaka hedefine ulaşmak için, riske karşı uyanık olalım: Virüs, ağız ve burun yoluyla bulaşıyor. Ağız veya burun açık kalırsa, maske takmış ama gözümüzü gerçeğe kapatmış oluruz. Risk bu kadar mesafesizken uyarıları dinleyelim.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Maskeyle gözünü kapatan adam sosyal medyada gündem oldu!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!