Gerçek adı Sema Esen olan Aleyna Çakır kimdir? Ölüm Sebebi Nedir?

Aleyna çakır gerçek adı sema esen kimdir?
Aleyna Çakır

Türkiye’nin son 1 günde en çok konuştuğu konulardan biri de Aleyna Çakır’ın ölümüdür. İddia edildiğine göre intihar ederek ölmüş olan Aleyna Çakır (gerçek adı Sema Esen) ile alakalı yeni detaylar ortaya çıktı.

Sosyal medya uygulaması instagram üzerinden Ümitcan Uygun ve Aleyna Çakır’ın canlı yayında tartıştıkları ortaya çıktı. Ayrıca sosyal medyaya sızan bazı görüntülerde 19 yaşındaki genç kızın yerde baygın bir şekilde uzandığı ve Ümitcan Uygun’un konuşma yaptığı görünüyor.

aleyna çakır kimdir resimleri
aleyna çakır kimdir? sema esen resimleri

Fakat Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre Ümitcan Uygun’un yerde baygın yatan Sema Esen ile paylaştığı canlı yayının ölümüyle alakalı olmadığı ifade edildi. Yani genç kızın öldüğü tarihle videonun çekildiği tarih aynı olmamakla birlikte darp edildiği günden sonra Aleyna Çakır’ın darp raporu aldığı ortaya çıktı.

Aleyna çakır kimdir?

Bazı kaynaklara göre 19 yaşında olduğu bazı kaynaklara göre de 21 yaşında olduğu iddia edilen Aleyna Çakır’ın gerçek adının Sema Esen olduğu ve Ankara’da yaşadığı öğrenildi. Aslen Kırşehir’dir.

Hakkında intihar edildiği diye iddialar olsa da savcılık cinayet suçundan da şüpheleniyor. Sevgilisi Ümit Uygun, Sema Esen’in Kırşehir’de kılınan cenaze törenine katılmadı. Şüpheli taraf, kızın ailesi ile arasındaki sorunlardan dolayı intihar ettiği ileri sürüldü.

aleyna çakır ümitcan uygun resimleri
aleyna çakır ümitcan uygun resimleri

Aleyna Çakır ölümüyle ilgili neler biliniyor?

Olayla alakalı daha fazla bilgi almak için BBC Türkçe’nin internet sitesindeki aleyna çakır haberindeki tüm detaylar başlıklı haberi okumak isteyebilirsiniz. Buraya tıklayınız.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gerçek adı Sema Esen olan Aleyna Çakır kimdir? Ölüm Sebebi Nedir?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!