Hazal Kaya: Çocuğum LGBTİ+ (eşcinsel) olursa saygı duyarım

Hazal Kaya'nın LGBTİ+ eşcinsellik hakkında düşünceleri
Hazal Kaya

Hazal Kaya, bir youtube kanalında yaptığı açıklamalarla Twitter’da gündem oldu, sosyal medyada çok konuşuldu. Youtube’da GZone kanalına konuk olan ünlü oyuncu Hazal Kaya kendisine sorulan ileride çocuğunuz LGBTİ+ olursa tepkiniz ne olurdu sorusuna ‘karışmam, saygı duyarım ve haddim değildir” cevabını verdi.

Hazal Kaya’nın eşcinsellik hakkındaki düşünceleri

Twitter’da günün en çok konuşulan konularından biri de Hazal Kaya oldu. Bir LGBTİ+ kanalı olan ve eşcinsel kişilerin hayatlarına dair konuları açıklayan, paylaşan GZone kanalına konuk olarak LGBTİ+ ve kadın hakları konusunda açıklamalar yapan Hazal Kaya, birçok konu hakkında görüşlerini paylaştı.

Hazal Kaya'nın LGBTİ+ eşcinsellik hakkında düşünceleri
Hazal Kaya

Hazal Kaya’nın LGBTİ+ açıklamaları

Kanalın sunucusunun kendisine sorduğu “İleride çocuğun LGBTİ+ birey olursa ilk tepkin ne olurdu” sorusuna ise “Hiç tepkim olmazdı, beni ilgilendirmez çünkü. Yani ben buna çok şey oluyorum, Çok hassas bir konu benim için. Yani benim ne tepkim olabilir, o benden başka birisi. Çocuklarımızla ilgili bunu anlamamız gerekiyor bence. O benden başka bir birey. Ben değilim o. Onu  yönlendirmek haddim değil.Özellikle böyle bir, ona özel bir konuda ben ona ancak yol arkadaşlığı yapabilirim. Bir ihtiyacı olursa yanında olabilirim. Yani yön.. Elini tutabilirim. Hiç bir tepkim olmazdı. Haddim değil tepki vermek. Ben ona çok saygı duyuyorum, çok seviyorum. Neye ihtiyacı olursa ihtiyacını karşılarım yoksa bir tepkim olmaz.”

Geçtiğimiz yıl Ali Atay ile Evlendi

Hazal Kaya, geçtiğimiz yıl kendisi gibi bir oyuncu olan Ali Atay ile evlenerek, dünya evine girmişti. Aynı yıl bir Fikret Ali adını verdikleri bir çocuk dünyaya getirdi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
1
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Hazal Kaya: Çocuğum LGBTİ+ (eşcinsel) olursa saygı duyarım
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Hazal Kaya çocuğu küçük olduğu için şimdiden bunları rahat bir şekilde söyleyebiliyor. Çocuğu büyüyüp anne ben Gay’im dediğinde acaba nasıl bir tepki verirdi? Üste ben bununki merak ediyorum.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!