Netflix’in yeni Fatma dizisi oyuncuları ve konusu (2020-2021)

Fatma dizisi oyuncuları ve konusu
Fatma dizisi oyuncuları ve konusu

Netflix’in geçtiğimiz sezon Türk dizilerinden elde ettiği başarıların ardından bu sene de yatırımlarını arttırmasına neden oldu. Hakan: Muhafız, Atiye ve Aşk 101 gibi dizileri ile hem Türkiye’de hem de yurtdışında büyük beğeni toplayarak 2020-2021 sezonu için yeni çalışmalara başlayan Netflix‘in ilk dizilerinden biri “FATMA” olacaktır. Bu haberimizde fatma dizisi oyuncuları ile alakalı detaylara ulaşabilirsiniz.

Henüz Fatma dizisinin oyuncuları tam olarak netleşmemiş olsa da kulislerde konuşulan bazı isimlerin dizide rol alacağı iddia edildi. Bu isimlerden Cansu Dere (Fatma karakterini canlandıracak), Nihal Yalçın ve son olarak Burcu Biricik bazılarıdır.

Fatma Dizisinin Konusu

Dizinin adı, dizide rol alan Fatma karakterinden geliyor. Gerçek bir hikaye olup olmadığı bilinmiyor olsa da eşinin hapisten çıktıktan sonra aniden ortadan kaybolması, Fatma’yı tabir yerindeyse delirtecek, zıvanadan çıkaracaktır. Eşini bulmak için arayışlara başlayacak olan başrol oyuncumuz, önüne çıkan engelleri aşmaya çalışacak ve zaman zaman da bazı kişileri öldürecektir.  Dizide gerilim ve dram hakim olacaktır.

Fatma Dizisi nerede çekiliyor?

Henüz dizinin oyuncuları netleşmediğinden dolayı dizinin çekileceği yer hakkında da detaylar bilinmiyor. Fakat aksiyon ve hareket ağırlıklı bir dizi olacağından dolayı İstanbul’da çekimlerinin yapılacağı tahmin edilmektedir. Jodd Haber’de paylaşılan tüm türk netflix dizileri için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Fatma dizisi oyuncuları

Burcu Biricik – Fatma

Fatma Dizisi Oyuncu Kadrosu: Burcu Biricik
Fatma Dizisi Oyuncu Kadrosu: Burcu Biricik

Burcu Biricik; Gerçek adı Burcu Biricik Yetkin olan güzel oyuncu 4 Mayıs 1989’da Antalya’nın Elmalı ilçesinde doğdu. Ege Üniversitesi’nden mezun olan Burcu Biricik, 2016 yılında Emre Yetkin ile dünya evine girdi. Daha önceleri Kuzgun, Hayat Şarkısı, Şeref Meselesi, Çok yakın fazla uzak gibi projelerde rol alan güzel oyuncu şu sıralar Fatma dizisi ile anılmaktadır.

Dizi ile ilgili ilk haberlerin çıktığı zamanlarda Fatma dizisinin başrol oyuncusu olarak Cansu Dere olacağı konuşuluyordu fakat şimdi daha net bir şekilde fatma karakterini canlandıracak olan oyuncunun Burcu Biricik olduğu anlaşıldı.

Cansu Dere

cansu dere resimleri
cansu dere resimleri

Cansu Dere;14 Ekim 1980’de Ankara’da dünyaya geldi. Sıla, Ezel, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol alan 39 yaşındaki oyuncu son olarak Ferhat ile Şirin dizisinde Banu Karalı karakterini canlandırmıştı. İsmi Netflix’in Fatma dizisinde başrol olarak geçen güzel oyuncunun hırslı, gözü kara bir karakteri canlandıracağı düşünülüyor.

Nihal Yalçın

Fatma dizisi oyuncuları: Nihal Yalçın
Fatma dizisi oyuncuları: Nihal Yalçın

Nihal Yalçın; 29 Mart 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel ve başarılı oyuncu Nihal Yalçın daha önceleri Yalan Dünya, Berlin Kaplanı, Yol Ayrımı, İstanbul’lu Gelin gibi projelerde yer almıştı. Oldukça başarılı bir dizi-film geçmişi olan oyuncunun şu sıralar adı Netflix‘in yeni türk dizisi Fatma ile birlikte anılıyor.

Türk Netflix Dizileri: Fatma oyuncuları
Türk Netflix Dizileri: Fatma oyuncuları

Netflix’te henüz bilgisi de paylaşılmayan Fatma dizisini arattığınızda karşınıza çıkan sonuç yukarıdaki görsel gibi olmaktadır. Ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Haberlerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız şuraya tıklayarak bizi Google Haberler üzerinden takip ediniz.

Fatma dizisi oyuncu kadrosu hakkında yorumlar

Sayfanın altında bulunan yorum alanından sizler de fatma dizisi ile alakalı görüşlerinizi, yorumlarınızı veya yukarıda yanlış olan bilgileri düzeltmek için sayfanın altında bulunan haber yorumları bölümünü kullanabilirsiniz.

Güncelleme 22.06.2020: Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik oldu. Diğer oyuncuların dizide rol alıp almayacağı bilinmiyor. Sizler de netflix fatma oyuncuları hakkında yeni gelişmeleri yorum alanından paylaşabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Netflix’in yeni Fatma dizisi oyuncuları ve konusu (2020-2021)
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 26 Haziran 2020, 17:35

    Burcu biricik kesin rol alacak ama diğer oyuncular ile alakalı henüz net bir bilgi yok. Ayrıca erkek oyuncu olarak BKM oyuncularından birinin olacağını ancak adının henüz belli olmadığını duydum. Ne kadar doğrudur bilemem.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!