2020 Asgari Ücret Hakkında Son Gelişmeler

2020 Asgari Ücret Hakkında Son Gelişmeler
2020 Asgari Ücret Hakkında Son Gelişmeler

Son zamanlarda ülke gündeminde üst sıralarda olan asgari ücret bir çok kez görüşülmesine rağmen hala bir netlik bulunmamaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son olarak gazetecilerin sorularınu yanıtlaması üzerine önemli açıklamalarda bulunmuştur. 7 milyon işçiyi yakından ilgilendiren haber görüşmeler sonucunda bir çok rakam ortaya çıkmıştır. Sizleride daha fazla merakta bırakmadan gelin hep beraber Cumhurbaşkanının yaptığı açıklamaya bakalım.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gazetecilerin soruları üzerine yaptığı açıklama tam olarak “İnşallah jestimizi yaparız da burada yapmayalım daha. Şu anda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız yaptıkları çalışmaları döner dönmez bize bir getirsinler. Bakalım son geldikleri nokta nedir, onu da bir kendilerinden görelim. İnşallah, tarafları memnun edecek bir adımı atarız.” şeklindedir.

Türkiye de 7.000.000 işçiyi yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmelerinin son zamanlarına girilmektedir. Toplamda 3 sendikanın Türk-İş, Hak-İş ve DİSK’in yaptığı açıklamalar asgari ücretin 2.578 TL’den aşağı inmesini istememekteyiz bununla birlikte bu konu hakkında çalışmlarımız devam etmektedir açıklamaları yapılmıştır.

Sizlerin bu konu hakkında bilgisi varsa bu konu hakkında bilgilerinizi yada bu konu hakkında merak ettikleriniz varsa bu konu hakkında merak ettiklerinizi alt tarafta bulunan yorum kısmından paylaşarak dile getirebilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
2020 Asgari Ücret Hakkında Son Gelişmeler
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!