Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki kuyumcuya silahlı soygun

Şanlıurfa Suruç Aligör mahallesi kuyumcu soygunu
İzzet Kılıç

JODD Yerel – Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Aligör Mahallesi’nde (eski adıyla aligör köyü) bugün filmleri aratmayan bir silahlı soygun meydana geldi.Yaklaşık 400 Bin TL değerindeki altını alıp kaçan soyguncular, kayıplara karıştı.

Aligör’lü İzzet Kılıç’a ait olan Suruç yolundaki kuyumcu dükkanı motorsiklet üzerinde bulunan 3 kişinin saldırısına uğradı. Motorsikletin üzerindeki 3 şahsın da silahlı olduğu belirtildi.

Kılıç Kuyumcu, Soygun, Aligör Mahallesi
Aligör’de bulunan kılıç kuyumcu soygun sonrası, Reşat Kılıç ve İzzet Kılıç ile birlikte..

Film sahnesi gibi soygun

Kuyumcu İzzet Kılıç, havaların sıcak olması nedeniyle kapısını kapatmış, dükkanında oturuyordu. O esnada soyguncular ellerindeki kalaşnikof, 14’lü tabanca ve taramalı silahla dükkanı taramaya başladı. Neye uğradığını şaşıran esnafın başını kaldırmasına bile fırsat vermeyen soyguncular kırılan camdan ellerine geçen ne varsa, alıp kayıplara karıştı.

Çevredeki esnaf neler olduğunu anlamak için dışarı çıktığında onlara da ateş etti. Esnaflardan Mehmet Faruk Kılıç isimli dükkan sahibine de saldıran soyguncular, yaklaşık 400 bin TL değerindeki altını alarak olay yerinden uzaklaştı.

İzzet Kılıç, Aligör köyü, soygun haberleri
İzzet Kılıç’a ait kuyumcuyu soyan şahıslar, kaçarken silah düşürdü.

Jandarma görüntüleri inceliyor

Kaçtıkları esnada 1 kişi silahını yere düşürdü. Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri çalışma başlatarak, olayı araştırmaya başladı. Mobese kameralarından ve kuyumcunun güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerden hırsızların kimlikleri tespit edilmeye çalışılıyor.

Yapılan araştırmalar neticesinde emniyet ve jandarma güçleri şüpheli şahısların mobese kameralarından görüntülerine ulaşmaya çalışıyor. Son olarak 3 kişinin motorsikletle göründükleri fotoğraf paylaşıldı.

Editör: Murat Kaplan

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
1
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki kuyumcuya silahlı soygun
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!