Acun Ilıcalı Survivor 2020’den Elenen Yarışmacılarla Canlı Yayın Yaptı!

Acun Ilıcalı, Survivor'da elenenler ile canlı yayın yaptı

Aycan, Mert, Ardahan ve Aycan’ın içinde bulunduğu Survivor 2020’den elenen bazı yarışmacılar Acun Ilıcalı ile canlı yayına katıldı ve geride kalan kimisi eski takım arkadaşları olan yarışmacılar hakkında yorumlarını yaptılar. Aynı zamanda eski yarışmacılar kimlerin şampiyon olabileceğini düşündüklerini de söylediler. Bu yazımızda size elenen yarışmacıların canlı yayında kalan arkadaşları ile ilgili düşüncelerini paylaşacağız.

Acun canlı yayın yaptı!

Acun Ilıcalı Survivor 2020’den yeni elenen 5 yarışmacı ile sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaptı. Elenen kişilerin neden elenmiş olabilecekleri ile ilgili fikirlerini belirten A. Ilıcalı aynı zamanda da Türkiye ile Dominik arasında bazı haberleri aktardı.

Elenen isimlerin yorumlarına bakıldığı zaman genel olarak Berkan, Sercan ve Barış’ın şampiyon olma ihtimalinin yüksek olduğu düşünülmekte. Bunun yanında Elif de çok başarılı olduğu ve hanımefendi duruşu sebebi ile kadın şampiyon olmayı hak eden bir yarışmacı şeklinde yorum yapıldı.

Elenenlerin mevcut yarışmacılar hakkındaki yorumları

Elenen yarışmacıların şu anda yarışmada mücadele eden kişiler hakkındaki yorumları da şu şekilde:

Sercan hakkında genel kanaat hırslı oluşu ve kaptanlığı alnının hakkıyla yerine getirdiği. Şampiyon olarak gören kişiler ya da şampiyon olmasını isteyen kişiler eski ünlüler takımı arkadaşları.

Barış hakkında genel yorum efendi olması, saygısını bozmaması ve final koltuğunda birçok kişinin gördüğü şeklinde. Fakat Ersim kondisyonunun ve performansını düşük bulduğu için şampiyon olarak göremediğini de belirtenlerden.

Elif kendini göstermek zorunda

Elif hakkındaki yorumlar ise kendisini göstermesi gerektiği şeklinde. Çünkü eski Survivor 2020 yarışmacıları da izleyenler gibi Elif’in hem çok başarılı hem de karakteri çok sağlam birisi olduğunu söylediler. Bunun yanında Mert elenmeden önceki tartışması ile ilgili çok küçük bir kırgınlığının olduğunu belirtmekten geri kalmadı.

Yasin’e geldiğimizde ise genel kanının performansının düştüğü şeklinde olduğunu söyleyebiliriz. Bazı hal ve hareketlerine de çeki düzen vermesi gerektiği söylenenler arasında.

Evrim için söylenenler Survivor’a iz bırakmasının dışında pek iç açıcı değil. Yarışmacılar Evrim’in performansının arttığını fakat yeterli olmadığını söylediler.

Cemal Can’a gelince de herkes temiz ve saf bir kalbi olduğunu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini söylediler.

Berkan son üçe kalabilir

Berkan hakkında son üçe kalabileceği hatta şampiyon bile olabileceği söylendi.

Nisa ile ilgili söylenenler de performans olarak birçok erkek yarışmacıdan da daha iyi olduğu fakat Survivor’u yeterince ciddiye almadığı şeklinde. Nisa’nın hayran kitlesinin de Nisa’yı her şeye rağmen şampiyon yapabileceğini düşünenler de oldu.

Genel olarak baktığımız zaman çeyrek finale kalan tüm yarışmacıların bulundukları yeri hak ettiklerini söyleyebiliriz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Acun Ilıcalı Survivor 2020’den Elenen Yarışmacılarla Canlı Yayın Yaptı!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!