Oje Olmadan Şıklığımız Eksik mi Kalıyor? Elbise oje kombinleri

hangi elbiseye hangi oje sürülür

Tırnaklarımız her ne kadar çok küçük bir yermiş gibi görünse de aslında kadınların şıklığını tamamlayan en önemli etkenlerden birisi. Dolayısıyla tırnaklarımızın renginin kıyafetimize uyumlu oluyor olması da şıklığımızı etkilemekte.

Size bu yazımızda hangi renk elbiselerle, kıyafetlerle ne renk ve tarz oje yakışır ya da nasıl kombinlemelisiniz bunlardan bahsedeceğiz. Temel ve çok sık kullanılan oje renklerine değineceğimiz bu yazımızda size keyifli okumalar diliyoruz!

Kırmızı Renk Ojeler

Kırmızı renk çok göz önünde ve patlayan bir renk olduğu için daha sade bir renkle kombinlenmesi uygun olacaktır. Örneğin nude renkler yani ten rengine yakın renkler ile ya da siyah, kırmızı gibi renklerle kombinlenmesi daha uygun olacaktır.

Kırmızı renk ojeler, nude renkli oje ve glitterlar hakkında bilmeniz gerekenler
Kırmızı renk ojeler, nude renkli oje ve glitterlar hakkında bilmeniz gerekenler

Siyah Renk Ojeler

Siyah ojeleri de yine kendisi gibi siyah kıyafetler, biraz önce belirttiğimiz gibi kırmızıya uyumlu olduğu için kırmızı kıyafetler ya da beyazlar ile çok rahatça kullanabilirsiniz. Bunun dışında siyah birçok renkle uyumlu olduğundan siyah oje kullanmayı seven kişiler rahatlıkla kullanım alanı bulabileceklerdir.

Nude Renk Ojeler bütün elbiselerle uyumlu

Son zamanların modası olan nude renkler ojelerde de yerini bulmuş durumda. Zira düşündüğümüz zaman hem elleri temiz ve manikürlü olmasa bile manikürlü gibi gösteren nude renk ojeler tüm renk kıyafetlere de uyum sağladığı için rahatlıkla kullanılabilmekte.

beyaz ojeler ve giltterlar
beyaz ojeler ve giltterlar

Beyaz Renk Ojeler ile sportif görünün

Beyaz ojeler de kendisi ile zıt renk olan siyah spor kıyafetlerde, ya da çok renkli giyindiğinizi düşündüğünüz zaman nude renge alternatif olarak kullanabileceğiniz bir oje rengidir. Beyaz renk ojeler genellikle spor tarzlarla daha çok yakışmaktadır.

Metalik Ojeler ne zaman sürülür?

Metalik ojeleri kıyafetlerinizle kombinlerken çok dikkatli olmalısınız çünkü ya çok başarılı olursunuz ya da çok başarısız. Şimdi size başarılı olabilmeniz için bazı fikirler vereceğiz. Metalik renkler kot ceketlerle ya da tayt, şort gibi spor kombinlerle sık sık tercih edilmektedir. Bunun dışında ben iddialı kombinleri çok severim ya da gece dışarı çıkacağım diyorsanız size önerimiz kendisi gibi metalik kıyafetler ile kombinlemeniz ya da iddialı renklerin yanına küçük bir detay olarak eklemeniz olacaktır.

Glitterlar nedir? Ne zaman kullanılır?

Glitterlar son iki yılda kendisinden bahsettirmiş ve modadaki yerini almıştır. Daha çok özel gün davetlerde abiyeler ile ya da parlamayı ve ışıldamayı seviyorsanız glitterı ojenizi sürdükten sonra günlük yaşantınızda tüm tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz fakat genel kullanım şekli sadece yüzük parmağına uygulamak şeklindedir. Bunun dışında hiç oje sürmeden direkt glitter sürmeyi tercih edenler olsa da bu estetik açıdan çok da güzel görünmemektedir.

Editör: Sare Türk

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Oje Olmadan Şıklığımız Eksik mi Kalıyor? Elbise oje kombinleri
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!