Beşiktaş-Denizlispor maçında BJK resmen şov yaptı!

Beşiktaş Denizlispor maçı 5-1 özeti
Beşiktaş Denizlispor maçı 5-1 özeti

Bugün oynana Beşiktaş – Denizlispor maçında taraftarlar gole doydu. Toplamda 6 golün kaydedildiği maçta Denizlispor neye uğradığını şaşırdı. Denizlispor’un sahasında oynanan maçın detayları ise şu şekildedir.

Önceki hafta Beşiktaş, kendi sahasında Antalyaspor’a yenik düşerek 3 puanı kendi hanesine yazdıramadı. Taraftarlarının epey üzüldüğü maçın ardından BJK, yeniden Çarşı’nın gönlünü almayı başardı. Denizlispor’a 5 gol atan siyah beyazlı oyuncular 3 puanı almayı hak etti.

Sergen Yalçın iyi motive etti

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın iyi motive ettiği oyuncular bu hafta oldukça iyi bir performans sergiledi. Maç boyunca karşılıklı paslaşmanın olduğu oyunda, siyah beyazlı oyuncular koordineli bir şekilde oyuna girdi.

Son 12 maçta bir türlü yenilemeyen Denizlispor, bu sefer tek bir gol atarak, kendi kalesinde de 5 defa topu gördü. İlk gol 12. dakikada BJK’li Burak Yılmaz’dan geldi. Sonrasında ikinci gol 52. dakikada Denizlispor’lu Estupinan’dan geldi ve beraberlik sağlandı.

Ne olduysa 60. dakikada oldu. Gökhan Gönül’ün 60. dakikada attığı golle 2’ye 1 öne geçen Beşiktaş 3. golünü de 7 dakika sonra yani 67. dakikada N’Koudou ile yakaladı.

Beşiktaş Denizlispor maçı 5-1
Beşiktaş Denizlispor maçı 5-1

Beşiktaş bastırmaya devam etti

Fırsat bu fırsat diyen Beşiktaş’lı oyuncular, tam bastırıp, rakiplerinin moralini sıfıra indirince 4. golleri 75. dakikada Ljajic’ten maçın altıncı, Beşiktaş’ın da 5. golü Diaby’den 78.dakikada geldi ve maç 5-1 neticelendi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Beşiktaş-Denizlispor maçında BJK resmen şov yaptı!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!