Alişan, trafik kazası sonrası ilk defa konuştu: Allah’ın takdiri!

Alişan trafik kazası sonrası ilk açıklama ve oğlu burak
Alişan trafik kazası sonrası ilk açıklama

İstanbul’dan İzmir’e tatile giderken lüks cipinin teker aksamının kırılması sonucu takla atarak büyük bir kazadan kurtulan Alişan ve ailesi kaldırıldıkları hastaneden taburcu edildikten sonra basın mensuplarına olay anını anlattı.

Takla atan araçtan camı kırarak kurtulan Alişan, kendi imkanlarıyla eşi Buse Varol, oğlu Burak’ı ve oğlunun bakıcısı Marianne’i kendi imkanlarıyla sürükleyerek araçtan çıkardı.  Herkesin sağlık durumunun iyi olduğu kaza sonrası Alişan açıklama yaparak o araçtan sağ kurtulmamız Allah’ın bir takdiridir dedi.

Hayatında ilk defa kaza yaptığını belirten ünlü şarkıcı kaza anında aklına ailesinin geldiğini söyledi. Olay anını anlatırken önce araçtan dumanlar geldiğini, sonrasında tekerin fırlayarak çıktığını ve aracın sağa sola savrulmaya başladığını söyledi. Bir müddet sonra bariyerlere çarpan araç takla atarak durdu. Camı kırarak araçtan çıkmayı başardığını söyleyen Alişan, önce 155’i aradığını sonra da ailesini araçtan çıkardığını söyledi.

Oğlu Burak’ın hayatını bakıcısı Marianne’nin kurtardığını belirten ünlü şarkıcı, bakıcılarının kendileri için değerli olduğunu söyledi. Kaza anında kendisini Burak’a siper eden bakıcısının da durumunun oldukça iyi olduğu ifade edildi.

Alişan, meydana gelen kaza sonrası kendisini birçok kişinin aradığını belirtti. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, haberi aldıkları gibi İstanbul’dan Manisa’ya gelerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ayrıca Manisa Valisi’de ünlü şarkıcıyı ve ailesini yalnız bırakmadı.

Editör: Salih Yıldız

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Alişan, trafik kazası sonrası ilk defa konuştu: Allah’ın takdiri!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!